Монетка. Просрочка. Передали в юридический отдел

• Автор теми Автор теми vikakuzub
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 13K
В мене поставили мене ,маму ,сестру,папу на годину-півтори обзвон.На обзвоні з четверга.Правда що на вихідних тиша.
У нас так само,ще з минулого четверга. Мама нарахувала на минулому тижні 86 дзвінків , вчора 72. Звонять на протязі 3 годин кожну хвилину, а буває і по декілька дзвінків за хвилину

У нас так само,ще з минулого четверга. Мама нарахувала на минулому тижні 86 дзвінків , вчора 72. Звонять на протязі 3 годин кожну хвилину, а буває і по декілька дзвінків за хвилину
Теж саме з різних номерів заблокувати і в чорний список внести не можливо
І коли цей кошмар закінчиться

Теж саме з різних номерів заблокувати і в чорний список внести не можливо
І коли цей кошмар закінчиться
у Вас стоїть якась програма? в мене встановлена програма "Чорний список", дуже хорошо відбиває дзвінки, поставила галочку, щоб блокувались всі номера,які не в телефонній книзі і скриті номера, і все, тішина. Просто по факту в журналі дзвінків бачу пропущені. А маму не напрягає, рже з них, каже,що долбо...би))) програму пока не хоче встановлювати)) якось так.

у Вас стоїть якась програма? в мене встановлена програма "Чорний список", дуже хорошо відбиває дзвінки, поставила галочку, щоб блокувались всі номера,які не в телефонній книзі і скриті номера, і все, тішина. Просто по факту в журналі дзвінків бачу пропущені. А маму не напрягає, рже з них, каже,що долбо...би))) програму пока не хоче встановлювати)) якось так.
В мами тел. звичайний,а так би вже давно встановила блокіровку,а в мене труколор частину заблокувала номерів,всі не встигаю

jkate, Почитайте отзиви за труколор, та і гетконтакт так само, ви ж даєте самі доступ до всіх своїх контактів... тут вже писали за це і не раз.

Це ******* шановні! Мене монєтка комусь продала. Сьогодні штурм почався мамі на роботу дзвонять і мені на колишню це треш

jkate, Почитайте отзиви за труколор, та і гетконтакт так само, ви ж даєте самі доступ до всіх своїх контактів... тут вже писали за це і не раз.
Это да, но без доступа к какому-либо аккаунту, гуглу, мессенджерам - это маловероятно.
Опасно - это доступ моб приложений этих шараг к контактам и подобных приложений.

Vados, та да,согласна, в мене були встановлені на телефоні смартівей та майкредіт, то смартівей вже раза 3 або і 4 зробили розсилку по контактам. Я то видалила ці приложенія а толку то вже ноль...

Мне сегодня финанс инновация прислали повестку в суд, но в реестре такого номера дела нет и фамилия моя не засветилась ни в одном деле с МФО. Что это может быть? Кому то приходило такое?
Мне вот сегодня тоде фuгня пришла, я перепугалась, а в итоге развож даже печатей нет

Це справжній жах! Дзвонять кожні 2 хвилини мені, мамі,керівнику та в бугалтерію! Мені вже поч хамити та погрожувати! Обіцяють завтра з самого ранку і в ночі продзвон оточенню! Записи розмов є! Тримаюсь, хоча важко. Як втихомирити цю дрянь? Розумію що питання не логічне, але нерви здають!

Сьогодні зайшла до себе в кабінет,написано що мій договір проданий колекторам,що від цього можна очікувати??чи можна з ними домовлятися про списання %???

Сьогодні зайшла до себе в кабінет,написано що мій договір проданий колекторам,що від цього можна очікувати??чи можна з ними домовлятися про списання %???
У меня в кабинете тоже так написано,я на них написала в нацком,посмотрим что из этого получиться.Хотя на телефон смс приходит срочно оплатите долг а то продадим калам

Сьогодні багато МФО мене привітали,---50%пропонують,. Я дочекаюся ще 1рік,буде--1000%??!!!!????)))))))

та монетка безобидные. по сравнению с другими они вообще няшки
ой нет, у меня с ними ого-го какие проблемы, они больше всех уpoды, делают колажи, звонят всем подряд, ещё и автодозвон врубают на всех кого нарыли....а молчали то 5 месяцев.
Post automatically merged:

Я бы не сказал, что они няшки. У них есть около 30-ти номеров и они начинают делать автопрозвон каждые 15 секунд по два гудка. Когда поднимаешь трубку автоответчик говорит:Верни долг в монетку.!!! У меня такое каждый вторник и пятницу. Также, пишет на вайбер какой-то Чечен Александр с разными угрозами.
Аналогичная ситуация.

ой нет, у меня с ними ого-го какие проблемы, они больше всех уpoды, делают колажи, звонят всем подряд, ещё и автодозвон врубают на всех кого нарыли....а молчали то 5 месяцев.
Post automatically merged:

Аналогичная ситуация.
да сейчас они распоясались.."при Януковичі такого не було" :ahaha: в смысле когда я брала у них займ они меня вообще не трогали, просто продали со временем, те изредка позванивали потом заглохли..сейчас все больше и больше на форуме пишут что они стали неадекватными

Візит виїзної групи погоджений і визначена дата.Сьогодні юристами буде відправлено запит для уточнення інформації за Вашим місцем роботи. Терміново сплатіть борг- 6602 грн. в «Monetka» сьогодні. 0800210005

У меня так
В мене чоловіку написали хоть кредит на мені нічого не брав

Назад
Угорі