Усім привіт. В мене теж своя історія з Монєтка. Мовчали. Сьогодні знову прийшло смс на вайбер. від Інна Приходько: " про задолженность перед компанией МОНЕТКА забыли?,САми вопрос решите или звонить на работ, родственникам,соседям? І скинула реквізити
Реквізити:
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ»
ЄДРПОУ: 41146462
ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», МФО: 380269
Рахунок: ________________________
Призначення платежу: «Оплата кредиту за дог № ........ від .....................,
Сума оплати на 03.09.2019: 8115.38 грн.
Кредит брала на 3000. Сплачувала кількома платежами, коли була змога. Загальна сума яких складає близько 3700 грн. Потім не платила. Вони мовчали, в результаті продали колекторам і ті вимагають оплату. Написала на них у Нацкомфінпослуг. Прийшла відповідь, що вбачають порушення, однак рішення ще не має. Цій Інні Приходько написала про це, сказала, що чекаю рішення, потім буде ясно, що і кому я маю сплатити. А вона мене питає, Ви що в Нацкомі кредит брали??? Погрожує, що буде створювати мені проблеми, на роботі в основному, сказала шо подзвонить і напише начальству, скинула якісь прізвища, однак то керівництво в іншій області. Я аж занервувала. Що далі робити??? Чого чекати?