Монетка подала в суд

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 9K
Тоді ***** що відбувається?!!

1711486150153.webp

1711486150153.png
Тяжело объяснить . Пытаюсь понять кто и как . И до какого момента с ними бодаеться .у одних 1 договор на 300 дней,там вроде проще. А у меня на 100 ...(

1711486150153.png
Так что Прошу Прощения. Если зацепил ,чем то не так ...

у одних 1 договор на 300 дней,там вроде проще. А у меня на 100 ...(
лучше конечно на сто, чем на триста
но у монетки вроде даже не в сроке проблема..но особо не смотрел их договора

Так что Прошу Прощения. Если зацепил ,чем то не так ...
Тобі нема чим зайнятись? Працює юрист... не розумію чим твої "бзденьки" завадять/допоможуть.
Займись чимось більш перспективним і приємним і довірся фахівцю.

Тобі нема чим зайнятись? Працює юрист... не розумію чим твої "бзденьки" завадять/допоможуть.
Займись чимось більш перспективним і приємним і довірся фахівцю.
В этом плане тяжело . Переживаю за эти суды ...

В этом плане тяжело . Переживаю за эти суды ...
Це нормально... в плані не пускати на "да поx"... але не розумію твоєї "звитяги" робити щось на рівному місці. Тим більше ти з юристом.

Це нормально... в плані не пускати на "да поx"... але не розумію твоєї "звитяги" робити щось на рівному місці. Тим більше ти з юристом.
Опять тяжело ответить . Как занесло . Теперь все никак не могу вылезти . Уже всякое было . Та ты и так все знаешь . Читаешь же форум ...

Поделитесь контактами адвокатов, кто бодался с ними

В мене ,напевно, буде таж сама ситуація
Договір з грудня 2022року
В минулому році були ті шалені автодозвони.
А на цьому тижні звонили,представлялися поліцією,після того як я на це не повівся,написали в телеграм,що будуть подавати до суду (вказали що я наче заволодів їх грошима)
Найгірша ,як на мене компанія.В суд подають в 5 разів більше+9000 на їхнього штатного юриста

В мене ,напевно, буде таж сама ситуація
Договір з грудня 2022року
В минулому році були ті шалені автодозвони.
А на цьому тижні звонили,представлялися поліцією,після того як я на це не повівся,написали в телеграм,що будуть подавати до суду (вказали що я наче заволодів їх грошима)
Найгірша ,як на мене компанія.В суд подають в 5 разів більше+9000 на їхнього штатного юриста
Добрий день, мені теж сьогодні телефонували є, представились поліцією. Що Монетка подала на мене до заяву, і вони відкрили на мене кримінальне провадження. І завтра буде оперативний виїзд за місцем прописки, за місцем проживання і на роботу.Телефонували і на роботу теж. Яка ймовірність що таки хтось приїде?

Добрий день, мені теж сьогодні телефонували є, представились поліцією. Що Монетка подала на мене до заяву, і вони відкрили на мене кримінальне провадження. І завтра буде оперативний виїзд за місцем прописки, за місцем проживання і на роботу.Телефонували і на роботу теж. Яка ймовірність що таки хтось приїде?
Та то їхній стандартний метод роботи, немає там ніякої поліції і ніхто не приїде, скільки часу протермінування?

Та то їхній стандартний метод роботи, немає там ніякої поліції і ніхто не приїде, скільки часу протермінування?
Дуже дякую, трохи заспокоїлися мене. . Десь півтора року. До того був активний обдзвін всього оточення і половини села де я прописана
Нульова.
Це все шиза дзвонарів.
Дуже дякую, трохи заспокоїли

Дуже дякую, трохи заспокоїлися мене. . Десь півтора року. До того був активний обдзвін всього оточення і половини села де я прописана

ну раз ви вже обздзвін пройшло, то тепер можуть тільки в суд подати

Дуже дякую, трохи з

ну раз ви вже обздзвін пройшло, то тепер можуть тільки в суд подати
Але виїзної групи не буде? Бо налякали вони мене сильно, тим своїм виїздом

Назад
Угорі