Монетка озверели в край. Звонят соседям за долги

• Автор теми Автор теми Ruslan 727177
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 4K
Мені не подобається логіка, що вони телефонують з рандомних номерів, а потім перед НБУ включають дурників, що не мають ніякого відношення до цього.
І нбу в свою чергу не підтверджують факт дзвінків.
Круто, що сказати
Я теж писала на монетку в НБУ. І скріни додала і аудіо, а вони відповіли "Монетка дала відповідь, що нікому не дзвонить, не пише, і це не її номера. Все по закону" Скинули три дати, що тільки тоді слали мені смс. А самі обдзвонили всю школу, родичів, сусідів

Питання в тому, що немає можливості змусити НБУ сідати і слухати дзвінки.
Вони не хочуть і все.
Їм легше шаблончик кинути і забути.

Я теж писала на монетку в НБУ. І скріни додала і аудіо, а вони відповіли "Монетка дала відповідь, що нікому не дзвонить, не пише, і це не її номера. Все по закону" Скинули три дати, що тільки тоді слали мені смс. А самі обдзвонили всю школу, родичів, сусідів
Кредитодавець, новий кредитор, колекторська компанія зобов’язані зберігати всі носії інформації, на яких зафіксовано взаємодію із споживачем, його близькими особами, представником, спадкоємцем, поручителем, майновим поручителем або третіми особами, взаємодія з якими передбачена договором про споживчий кредит та які надали згоду на таку взаємодію (у тому числі за допомогою технічних засобів), протягом трьох років після такої взаємодії.
нбу мабуть забув за цей пункт

Обдзвонили все село? просто половина людей адекватні, і зразу посилали їх, а інша половина - повірила і приперлись з претензіями? ну пішли вони слідом за Монеткою??
Ви пів села, а я все підприємство "вписав"... :dash1:
Після такого обзвону, я їм нічого не заплачу. Йшов 4 рік просрочки.

Компания начала звонить соседке одной, сегодня началось с другой. Компания начинает говорит что я давал их номера. При чем условий к закрытию никаких не дают. В стране Военное Положение,творят что хотят.
"В стране военное положение" - это да, но Вы, наверное, брали этот займ во время военного положения, а не до... МФО, конечно, гады те ещё, но ведь очевидно, что будут терроризировать жёстко, ибо если берешь во время военного положения, то явно отдаешь отчёт своим действиям. И там на них уже не влияет "в стране война".

Нужно просто обходить все эти помойки стороной по возможности.

А мені сьогодні терор і по сусідам і на роботі, смс, дзвінки, незнаю що робити , голова кругом, дійсно хочеться повіситись. ((((

За три роки жодного дзвінка від них мені,і оточенню.Скільки читаю,що відморожені на всю голову,і таке везіння мені))
Надіюсь вони мене згубили))
І ми не почуємось ніколи)

За три роки жодного дзвінка від них мені,і оточенню.Скільки читаю,що відморожені на всю голову,і таке везіння мені))
Надіюсь вони мене згубили))
І ми не почуємось ніколи)
У вас було багато пролонгацій?

У вас було багато пролонгацій?
2 чи 3.Та там тіло здається 3 чи 4 тисячі.Я пролонгаціями їм вернула,що брала))
Але сам факт...
Ну добре мені,я змінила номер...
Але оточення???
Щоб нікого не знайшли?)
Навіть діджики щось там пробували,надавити на оточення))Правда його продавити не реально? хоч би хто заплатив за мене))Фігушки))Як не рідні))

Мені допомогло, терор був капітальний. Кожної хвилини дзвонили до родичів, сосідів, колег...до всіх
В мене те саме, що Ви конкретно писали і що додавали, можете сказати будь ласка

Назад
Угорі