Монетка образилась, що я написав скаргу на них в НБУ

• Автор теми Автор теми random_nickname
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 6K
Та то в них певно якась агонія :)
наскільки зрозумів, в них вже не працює кц, а тільки декілька співробітників
і така ситуація з моменту повномасштабного вторгнення
відповідно, вони не беруть в роботу всіх одразу, а вибірково по енній кількості кейсів і починають душити(дзвінки рідним, обіграні сценарії, дзвінки окремим особам).
тому що мені вони не телефонували приблизно рік, хоча читав багато новин і коментарів тут на форумі
зараз же ні чатик, ні лінія не працює, підтримки адекватної немає
чому вони мені заблокували кабінет? ну хз, може не хочуть бачити клієнтом
або хочуть відморозитись, що в нас взагалі не було взаємовідносин
думаю, якби хотіли намалювати якийсь борг, то зробили б і без блокування кабінету

тому якось так

yaroslavheadkick, забийте на цих бездарів.
Я так зрозумів що Ви кредит закрили і довідку про закриття кредиту отримали. Ну от і все. Якщо вони в суд звернуться, у вас є довідка про закриття боргу.
Але я не думаю що вони звернуться в суд. То вони Вами маніпулюють.

yaroslavheadkick, забийте на цих бездарів.
Я так зрозумів що Ви кредит закрили і довідку про закриття кредиту отримали. Ну от і все. Якщо вони в суд звернуться, у вас є довідка про закриття боргу.
Але я не думаю що вони звернуться в суд. То вони Вами маніпулюють.
Я чекаю відповідь від Нбу тільки, не даремно ж скаргу писав)

А їх дії хоч якось хочу зрозуміти
Схиляюсь до того, що просто хочуть накапостити психологічно і все

Цирк не закінчується.
Вчора ввечері направили мені якісь документи в ТГ(договір, розрахунок заборгованості, позовну заяву).
Що цікаво - в позовній заяві ніде не зазначається, що між мною та ріальто була комунікація вже, що привела до закриття кредиту.
в УБКІ також договір закритий. Але Олена Пе все досі намагається щось довести.

І що найсмішніше - направив цій юристці договір про закриття.
Відповідь від неї - ми передамо цю довідку на експертизу(WAT??)
Тобто, свою ж довідку хочуть перевірити.
В цій ситуації певно правильно було б ігнорувати, але якось важко це робити.

Цирк не закінчується.
Вчора ввечері направили мені якісь документи в ТГ(договір, розрахунок заборгованості, позовну заяву).
Що цікаво - в позовній заяві ніде не зазначається, що між мною та ріальто була комунікація вже, що привела до закриття кредиту.
в УБКІ також договір закритий. Але Олена Пе все досі намагається щось довести.

І що найсмішніше - направив цій юристці договір про закриття.
Відповідь від неї - ми передамо цю довідку на експертизу(WAT??)
Тобто, свою ж довідку хочуть перевірити.
В цій ситуації певно правильно було б ігнорувати, але якось важко це робити.
Та забийте ви на ту шавку.

Та забийте ви на ту шавку.
Був би спокійний повністю, якби був впевнений, що судова система в нашій країні адекватно розглядає справи.
Я розумію, що дуже мала ймовірність подачі якоїсь заяви, але тим не менш

Цирк від монетки продовжується.
Сьогодні зателефонувала їх "юрист" і була дуже ображеною, що я залишив скаргу в НБУ на їх дзвінки.

Далі, цитую:
- Ми прийняли рішення скасувати вашу акцію, ви можете повернути кошти, які заплатили нам, а ми подамо в суд.
(нагадаю, оплатив їм 2 тіла замість 3.5, як вони просили відразу)
- Це я повів себе недобросовісно? Не ваші співробітники, які телефонували і погрожували, представляючись поліцією?
- Ви не розмовляли зі співробітниками компанії, у нас всі розмови записуються
- Так у мене також є записи))))
- Пишіть заяву на повернення коштів
- Навіщо? Мій кредит і так закрито, ви довідку надіслали раніше
- Тоді чекайте рішення через суд. *Кинула слухавку*

Жарти жартами, а чи реально вони можуть перевідкрити закритий договір?
Ні, не можуть. Ви завантажте договір що все чисто і закрито. На всякий випадок. Навіть якщо вони на таке підуть то це вже не має ніякого сенсу. Ні один суд не слухатиме їх з тими цирками що вони витворяють

Ні, не можуть. Ви завантажте договір що все чисто і закрито. На всякий випадок. Навіть якщо вони на таке підуть то це вже не має ніякого сенсу. Ні один суд не слухатиме їх з тими цирками що вони витворяють
Так, у мене було відчуття, що можуть щось витворяти, тому договір завчасно зберіг.
Тільки не той, що вона мені відправляє, а з сайту.

І тут навіть якщо почитати, то вже можна висилати її.
Пункт 4.1. Переговори відбулись, договір закрито.
1674807511299.webp

Той що з сайту, по ньому у Вас все чисто перед ними?
Так, у мене є формуляр договору + довідка від них про закриття.
і в УБКІ договір закрито.
Якщо захочуть внести зміни - направлю оскарження КІ.

Так, у мене є формуляр договору + довідка від них про закриття.
і в УБКІ договір закрито.
Якщо захочуть внести зміни - направлю оскарження КІ.
Так, все вірно. Не переживайте. У Вас є всі підтверджуючі документи про закриття боргу перед ними.

До речі, подивився на судовій владі - ледь не кожного дня вони позови створюють.
Єдине моє побоювання- це компетентність наших судів, якщо заяву реально подадуть.

Фініта ля комедія.
НБУ повністю проігнорували запит і навіть не слухали телефонні розмови.
Просто прописали інформацію, яку їм передала монетка)))
1675411424843.png

Тобто, просто логіка.
Після комунікації з другим номером у мене змінюється сума в кабінеті монетки(але ж це випадкова людина може зробити, не тільки працівник монетки, правда?)
НБУ не може це підтвердити.

Товариство заперечило про передачу заяви до поліції - звісно, вони ж можуть тільки представлятись нею, а не передавати запити.
В цілому, я і не очікував якісь адекватні рішення з боку НБУ, які існують для того, щоб виконувати функцію сарафанного радіо, не більше того.
Так, можна залишити повторний запит і більш детально розписати все, але далі 2 варіанти:
1. НБУ повідомить, що відповідь вже була
2. НБУ просто продублює відповідь.
Тому не бачу сенсу витрачати свій час.

Але ще цікава штука:
1675411603279.png

Тобто факт закриття вони надали навіть до НБУ.
Параноїки просто, інакше не назву.

збережіть файл з убкі на комп/флешку, де підтверджено що закрито
це аргумент в плюс для вас буде
Так вони не подали до суду ж)
Я так розумію, що якби відповідь НБУ була інша, то щось би ініціювали, а так не будуть витрачати час.
А файлик збережу, звісно.

так пришлите им ответ нбу где указано что займ закрыт. и предупредите что в случае иска в суд укажите ответ нбу и инфо из убки. и дополнительно можно написать в нбу о необходимости проверки этой шараги, т.к. они требуют погасить закрытый кредит.

так пришлите им ответ нбу где указано что займ закрыт. и предупредите что в случае иска в суд укажите ответ нбу и инфо из убки. и дополнительно можно написать в нбу о необходимости проверки этой шараги, т.к. они требуют погасить закрытый кредит.
НБУ знову напишуть про те, що ніяких порушень не виявлено.Хоча тоді мені телефонували з номеру компанії і там дівчина погрожувала(але ввічливо), що передадуть до суду, раз я такий поганий.
Зараз мені немає сенсу подавати запит в НБУ, бо це не принесе ніякого результату.
Тільки зайві нерви.

Тому тему можна закрити.

Назад
Угорі