Монетка і mikrocredit

• Автор теми Автор теми Діана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 974

Діана

Форумчанин
Дописи
103
Реакції
32
Бали
343
Діана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як думаєте , сьогодні закрила монетку після чого прийшла смс від microcredit негайно закрийте борг , хоча до цього від них ні слова не було вже навіть була забула за них . Як думати це співпадіння чи деякі МФО пов`язані між собою і після закриття одного починають таку ж тактику дій другі?

Як думаєте , сьогодні закрила монетку після чого прийшла смс від microcredit негайно закрийте борг , хоча до цього від них ні слова не було вже навіть була забула за них . Як думати це співпадіння чи деякі МФО пов`язані між собою і після закриття одного починають таку ж тактику дій другі?
нет, просто у микрокредит сегодня массовая рассылка. мне тоже пришло точно такое же смс от микрокредит хотя давно от них не было новостей :mosking: а кредитов я давно никаких не закрывала

нет, просто у микрокредит сегодня массовая рассылка. мне тоже пришло точно такое же смс от микрокредит хотя давно от них не было новостей :mosking: а кредитов я давно никаких не закрывала
Зрозуміла , ато вже подумала що вже ці взялись доставати мене і моїх близьких

а у вас у микрокредит большая просрочка? они таких тихие что не знаешь что от них ожидать
Десь приблизно 3,5 місяці дуже тихі странно навіть . Просто є одні що зразу починають штурмувати, а є такі як ці тихі, головне щоб потім не зірвались з цепи

Десь приблизно 3,5 місяці дуже тихі странно навіть . Просто є одні що зразу починають штурмувати, а є такі як ці тихі, головне щоб потім не зірвались з цепи
вот я тоже думаю как они дальше действуют. тут писали что они на работу приперлись к человеку))) ко мне пока только робот звонил

О , тільки тему створила про мікрокредит) а ви тут її обговорюєте
Ви з ними спілкуєтесь чи ігнор?

О , тільки тему створила про мікрокредит) а ви тут її обговорюєте
Ви з ними спілкуєтесь чи ігнор?
Ні , я взагалі ні з ким не спілкуюсь , під назбираю грошей трохи то мама то бабушка то само тоді і починаю вже сама писати в он-лайн чаті на сайті МФО щоб скидали реквізити .
Post automatically merged:

вот я тоже думаю как они дальше действуют. тут писали что они на работу приперлись к человеку))) ко мне пока только робот звонил
Вам чи на роботу дзвонили ? В мене вообще дзвонять на стару роботу ті їм кажуть що тут така не працює вже , на що ставлять на автопродзвон або так замахують дзвонять , мені то все одно я там не працюю , і з людьми не пересікаюсь з роботи . Я б і так навіть не знала що дзвонять це пересіклась недавно з секретаршою то та розказала що дзвонять а до мене подзвонити ніхто не може бо я ж номер змінила

с*ськи, у яких в мене закритий кредит, злили всі контактні номери, які були засвічені лише в них іншим конторам

с*ськи, у яких в мене закритий кредит, злили всі контактні номери, які були засвічені лише в них іншим конторам
В мені цієї кантори немає , я вчасно закрила їх ще до просрочок .

А монетку закрыли после большой просрочки? Удалось с ними как-то договориться? Со мной договариваться не хотят, просрочка четвёртый месяц

А монетку закрыли после большой просрочки? Удалось с ними как-то договориться? Со мной договариваться не хотят, просрочка четвёртый месяц
Брала 1000 віддала 4500 тис. грн. і то це бабуся дала мені кошти бо вони її достали конкретно

Та
Брала 1000 віддала 4500 тис. грн. і то це бабуся дала мені кошти бо вони її достали конкретно
к вы отдали то что они и насчитали? Я брала 3 т, сейчас они хотят 13 т. На разговоры никакие не идут

А просрочка какая у вас была ?

На контакт не їшли якась приходько писала на вайбер , бред повний . Чесно бажаю їм такого ж здоров`я яке зариз у моєї бабусі яка після всіх дзвінків , переживань потрапила в лікарню , щоб вони і їхні сім’ї з лікарень не вилазили, в любій ситуації потрібно лишатись людиною , да така робота но можна без цих всіх дибільних погроз і так далі . Люди не знають що їх ще чекає а я впевнена що це все їм повернеться .

Та

к вы отдали то что они и насчитали? Я брала 3 т, сейчас они хотят 13 т. На разговоры никакие не идут

А просрочка какая у вас была ?
145 днів просрочки . Зариз кф.юа нарахували 10000 тис.пропонують 5000 тис. в закрити кредит . Постараюсь найти гроші щоб віддати і закрити та забути за них .

Назад
Угорі