Монетка, есть ли положительный исход решения вопроса по этой МФО?

• Автор теми Автор теми mn50
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 4K
Пришло письмо от них по укр почте о взыскании,,, что делать ? Иди к юристу? Или это просто пугалка?
Звонят родственникам,, говорят будут писать и звонить в сельську Раду,, просрочка 35 дней из тела 7к,,уже 23 к

Закрыл за тело +500 грн )
Всем канторам предлагаю такой вариант ,кто соглашаеться -хорошо ,не соглашаються идут лесом.

Монетка согласилась ,приблизительно год просрочки было.
А я после года просрочки и тела им не дам,разве если суд выиграют...Злопамятная я,не прощу ,то,что они вытворяют сейчас...Я не украла у них,а оставила,как моральный ущерб...
Пришло письмо от них по укр почте о взыскании,,, что делать ? Иди к юристу? Или это просто пугалка?
Звонят родственникам,, говорят будут писать и звонить в сельську Раду,, просрочка 35 дней из тела 7к,,уже 23 к
Посмотрите есть ли ,Вы в реестре должников.

А я после года просрочки и тела им не дам,разве если суд выиграют...Злопамятная я,не прощу ,то,что они вытворяют сейчас...Я не украла у них,а оставила,как моральный ущерб...

Посмотрите есть ли ,Вы в реестре должников.

Ну у кожного своє,мені наприклад треба це всьо закрити і розпрощатися з цим всім дер..мом і нарешті почати жити нормально ,хоча я і живу нормально ,но всерівно деколи дзвонять там до мами на роботу ,сусідам,відповідно бє по репутації моєї сімї і тому я хочу це всьо д*рьмо закрити .

Не можу договоритись з готівочкою і гроші 247,можливо у вас є досвід .Готівочка з 2200 нарахували 18к ,списують до 10 клоуни і кажуть закривайте ??? ,але вони мені ше дзвонили в вересні 19 року ,а зараз передзвонили і казали таке,напевно приїдуть ,вони хоть попереджають коли приїдуть,я хочу їх зустріти і зняти відео вибачення перед всіма людьми.

Ну у кожного своє,мені наприклад треба це всьо закрити і розпрощатися з цим всім дер..мом і нарешті почати жити нормально ,хоча я і живу нормально ,но всерівно деколи дзвонять там до мами на роботу ,сусідам,відповідно бє по репутації моєї сімї і тому я хочу це всьо д*рьмо закрити .

Не можу договоритись з готівочкою і гроші 247,можливо у вас є досвід .Готівочка з 2200 нарахували 18к ,списують до 10 клоуни і кажуть закривайте ??? ,але вони мені ше дзвонили в вересні 19 року ,а зараз передзвонили і казали таке,напевно приїдуть ,вони хоть попереджають коли приїдуть,я хочу їх зустріти і зняти відео вибачення перед всіма людьми.
Я сама їх чекаю,надіюсь,що не приїдуть як криси,коли мене вдома не буде...
А на рахунок репутації у мене свій погляд...Вони вже її підпортили,поділили на потрібних і не потрібних людей з оточення,куда вже далі...Тим падче я вже їх гарно погодувала,за рахунок потреб моїх дітей...Тепер в мене йде ребіалітація сімейного бюджету,до одужання ще йти важко і довго...

? :facepalm:

Шо іменно не подобається ?
Є люди яким не потрібно знати про це все + я досить відома людина на рахунок спорту і ці розпечатки і тому подібне були б не те що недоречними ,а просто вбили все,що будувалось )

Шо іменно не подобається ?
Є люди яким не потрібно знати про це все + я досить відома людина на рахунок спорту і ці розпечатки і тому подібне були б не те що недоречними ,а просто вбили все,що будувалось )
Окей. Як скажете. Яка ваша мета перебування на форумі тоді ?
Хочете заплатити - платіть. Навіщо вам форум ?

Окей. Як скажете. Яка ваша мета перебування на форумі тоді ?
Хочете заплатити - платіть. Навіщо вам форум ?
Всмислі ?
Щоб читати досвід інших людей і ділитись своїм ,можна платити 20000 ,я ж не плачу таких сум ,тільки те що взяв з мінімальною доплатою для швидшого улагодження справ.

Всмислі ?
Щоб читати досвід інших людей і ділитись своїм ,можна платити 20000 ,я ж не плачу таких сум ,тільки те що взяв з мінімальною доплатою для швидшого улагодження справ.
Багато у Вас МФО?

здравствуйте,а у этой шараги есть такое что они продают коллекторам?
В мене за тих пише КредитЕкспрес, грозяться передати моє діло приватному виконавцю, сиджу жду

В мене за тих пише КредитЕкспрес, грозяться передати моє діло приватному виконавцю, сиджу жду
я после угроз и колажей от одной звезды из этой шараги послала всех далеко и на долго,трубку с левых номеров не беру,мониторю себя на сайтах,и жду лучшего времени когда будут деньги что бы что то решать,а так после всего что она мне вытворяла эта контора будет последняя в моем списке ??

Всем канторам предлагаю такой вариант ,кто соглашаеться -хорошо ,не соглашаються идут лесом.

А в мене не хочуть закривати за тіло,а з ким домовлялися?

С кем вы договорились за оплату?

Казали якшо не заплачу заблокують карточку мою і чоловіка і дзвонити будуть це правда???

Незнаю що чекати в кого було з ними просрочка???
У меня просрочка в монетке 10 месяцев. Через 3 месяца просрочки звонили три месяца автодозвоном с 9 утра до 5 вечера родителям, соседке и на работу моего родственника (обзвонили всех сотрудников моего родственника).
Отдавать я им ничего не буду, даже тело или пол тела. Есть ко мне претензии? Пожалуйста в суд!

Назад
Угорі