Монетка, 120 днів протермінування, сказали шо будуть х… мене в закаулку

• Автор теми Автор теми Alexnocredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 4K
Мали з ними діло? Через скільки закінчується терор приблизно?
По форуму майже інфи немає
Нет к счастью.
Просто постоянно читаю форум и чаты разные. Поэтому не подскажу когда закончится, они долго вроде так терроризируют. А потом еще и в суд могут пойти, если это не дало результатов.

Зрозуміло, ну і слава богу шо не мали діло.
Звернуться в суд, їм же хуже, на наступний раз запишу дзвінок і всі їх «Ласкові» і включу)
+ по факту я виплатив тіло + невеликий відсоток платежами

Зрозуміло, ну і слава богу шо не мали діло.
Звернуться в суд, їм же хуже, на наступний раз запишу дзвінок і всі їх «Ласкові» і включу)
1. Вас на суд не покличуть.
2. З подібними дзвінками повинна розбиратись поліція. Зверніться. Толку буде не багато, але це їх трошки зупинить.
3. Повністю припиніть говорити з ними. Абсолютно.

Для них це абсолютно ні про що.
Знаю форумчанку якій ці притирені вчинили внн і паралельно подали позов на стягнення в повному розмірі.
Справа дійшла до апеляції.
Так що варто бути готовим.

2. З подібними дзвінками повинна розбиратись поліція. Зверніться. Толку буде не багато, але це їх трошки зупинить.
Звернувся сьогодні до поліції, сказали шо врядлі щось зможуть зробити.
А що ви маєте на увазі під «Вас на суд не покличуть» ? Тобто судової справи не буде?
3.Не говорю 3 дня, терор постійний цілодобово, як це зупинити ще?
Я ще думав кинути «Смс Бомбер» на них, але є сенс?

Дзвонять від 16:00 По цю годину 1 дзвінок в 3 хв і мені і рідним, ідіотизм, звернусь завтра до адвоката
Красотаа то якаа :)
IMG_5852.webp

Останнє редагування:
Є ж юристи/адвокати які спеціалізуються на МФО, проти дзвінків «переговори» чи це брєд?
Ви вже давненько на форумі і мали б бачити теми і пости про таких помагаторів.
Якщо коротко то нічого вони не роблять окрім як здеруть з вас кошти.

Є ж юристи/адвокати які спеціалізуються на МФО
Звичайно. Профільні юристи по кредитам. Не по дзвінкам.

Ви вже давненько на форумі і мали б бачити теми і пости про таких помагаторів.
Якщо коротко то нічого вони не роблять окрім як здеруть з вас кошти.

Звичайно. Профільні юристи по кредитам. Не по дзвінкам.
Та да, печально.
Хочеться вже тупо спокою

Є ж юристи/адвокати які спеціалізуються на МФО, проти дзвінків «переговори» чи це брєд?
Ніразу не звертався, не усвідомлений про це
Бред и ещё какой.
Ну, кидайте донаты на форум в размере тех средств, которые будут просить "адвокаты", а я тоже ничего не буду, как и они делать, но зато ресурс развивать будем)
Та да, печально.
Хочеться вже тупо спокою
Та да...
Помимо всего прочего ещё и эти нервы трепают...

Бред и ещё какой.
Ну, кидайте донаты на форум в размере тех средств, которые будут просить "адвокаты", а я тоже ничего не буду, как и они делать, но зато ресурс развивать будем)

Та да...
Помимо всего прочего ещё и эти нервы трепают...
Як тільки розберусь зі всіма, підтримаю 100%) підтримка на підтримку як то кажуть😁

Як тільки розберусь зі всіма, підтримаю 100%) підтримка на підтримку як то кажуть😁
Вот поэтому не нужно выбрасывать деньги на ветер.
А то, что они трезвонят, угрожают... Да пропустит их скоро. Или пусть учатся быть нормальными, клиентоориентрованными, или пусть ждут, когда клиент сам пожелает что-то из их хотелок возвращать

Дзвонять від 16:00 По цю годину 1 дзвінок в 3 хв і мені і рідним, ідіотизм, звернусь завтра до адвоката
Красотаа то якаа :)
IMG_5852.png
🤬🤬🤬🤬 в цьому вся монетка. Мабуть, сама кончена контора. Мільйон дзвінків і «дзвінки з поліції». Після цього ніколи їм нічого не платіть. Та і ви їм вже більше тіла заплатили, як я зрозуміла.

Назад
Угорі