Мої дорогі дайте пораду!)

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Розумієте я гуцулка,і тут реально люди шиють гуцульські кожухи і мають дуже гарний заробіток,але не я,бо я вопше сама конечна ліпше б умерла,я крім МФО набрати нічо не придумала краще
Вы это на наш юмор не обращайте внимания, и глупостей в голову не берите, вы это про умереть бросьте, и не думайте даже. Гуцулка, вот и прекрасно, не одни вы их набрались, нас как минимум тысяч 13 это только на форуме, так что не раскисать

Автор,а я реально ржу)
Ви довго думали,щоб в анкеті написати,що ш'єте вдома кожухи?
Реально,я б до такого не додумалася.
Так,що думаю,що це просто у Вас трішки гормони бушують в зв'язку з вагітністю,тому паніка у Вас.
Якщо додумалися таке в анкеті написати,то не такі Ви вже й прості.
[/QUOT
Я ж кажу по перше коли я залізла в МФО то було рік назад і я не була вагітна,а кожухи шиють і заробляють гарні гроші,подивіться в інтернеті Гуцульські кожухи,в нас на гуцульщині на кожухах мають в місяць 1000&,але нічого дякую за таку підтримку,коли в такому стані важкому з такою підтримкою можна повіситись

Ніяке вішатися! І паніку в сторону. Вірю, що накриває. Але ви чекаєте дитинку- це така радість. І вже 4 місяці протрималися. В мене тільки місяць - півтора, самий треш. Але треба жити! Наші діти потрібні тільки нам! Подумайте,як їм буде без Вас? Хочете їм такого життя? Заспокоїлися, забули про МФО - і живете!!!!!!

Автор,Ви чого?
І який у Вас такий важкий стан?
В інших є ситуації гірші.Нічого,живемо,працюємо,любимо,мріємо!
І Ви себе не накручуйте,все буде добре!
Починайте шити вже ті кожухи,і думати про мфо не буде коли і копійка з'явиться!
Розумієте я гуцулка,і тут реально люди шиють гуцульські кожухи і мають дуже гарний заробіток,але не я,бо я вопше сама конечна ліпше б умерла,я крім МФО набрати нічо не придумала краще
М
Автор,нас таких багато.
І не ми брали,а нам їх давали.
Вы это на наш юмор не обращайте внимания, и глупостей в голову не берите, вы это про умереть бросьте, и не думайте даже. Гуцулка, вот и прекрасно, не одни вы их набрались, нас как минимум тысяч 13 это только на форуме, так что не раскисать
Потрібно збавляти з юмором,а то люди вже ображаються☹

Останнє редагування:
Вопшем весь цей час від січня місяця тільки листи,звінки,погрози вопшем от так,а сьогодні позвонили до чоловіка і сказали що я там в анкеті писала що я працюю вдома шию кожухи і це правда я це писала в анкеті ,я боюся бо я ж обманула їх,і вони сказали чоловіку що подивилися на фото там де я , на мені навіть немає золотої цепочки сказали вони ,а ще сказали що вона напевно і здала кольцо обручальне одним словом сказали що до понеділка віддати 3000 брала 2000,і я незнаю що мені робити як щоб тільки це МФО а їх 11,і ще я вагітна це капець крім цієї вагітності в мене 2діток,я просто незнаю що робити я боюся кожного дня що до мене хтось приїде,чи позвонит сусідка,сестра і почне говорити що їх задолбало що до них звонять,я вже не можу,а ще тим більше я дійсно в анкеті обманула я ж не шию насправді, дякую наперед за хороші слова)))
Клара, мы Вами дико расстроены. Ладно когда Вы воровали у Карла кораллы, то мы закрывали глаза так, что Фима ослеп на все очи со всей Молдованкой в том числе. Но сейчас это другое. Что это за дешевые манцы, Клара? Мы все считали Вас за хорошего человека, и что Вы шьете на дому деревянный макентош, а Вы оказывается этого и рядом не стояли. Вы кого-то там обманули....Да и мы не святые. Будем считать, что это был очередной поцен с Кацапетовки и мы нададим Вам зрячую консультацию и даже готовы его пробросить заместо Вас. Но всему есть передел. Вы должны немедленно, как самый мизер, перестать какать в шорты, мадам. Ведь это неприлично, а мы люди кашерные. А потом обращайтесь, мы завсегда до Ваших желаний.)))

Вопшем весь цей час від січня місяця тільки листи,звінки,погрози вопшем от так,а сьогодні позвонили до чоловіка і сказали що я там в анкеті писала що я працюю вдома шию кожухи і це правда я це писала в анкеті ,я боюся бо я ж обманула їх,і вони сказали чоловіку що подивилися на фото там де я , на мені навіть немає золотої цепочки сказали вони ,а ще сказали що вона напевно і здала кольцо обручальне одним словом сказали що до понеділка віддати 3000 брала 2000,і я незнаю що мені робити як щоб тільки це МФО а їх 11,і ще я вагітна це капець крім цієї вагітності в мене 2діток,я просто незнаю що робити я боюся кожного дня що до мене хтось приїде,чи позвонит сусідка,сестра і почне говорити що їх задолбало що до них звонять,я вже не можу,а ще тим більше я дійсно в анкеті обманула я ж не шию насправді, дякую наперед за хороші слова)))
Ти ба ! якіПСІХОаналітіки хренові- звернули увагу на відсутність золотого ланцюжка і обручки Уявіть їх рівень інтеллекта якщо це для них поважна причина ! Так скоро й труси боржників будуть аналізувати й критикувати !Ідіоти калібровані !

Забейте на них и всё,и не платите им ничего вообще.Я впринципе так и делаю.Лучше на деточек потратьте денежку и будущему малышу что то купите,и себя порадуйте,либо в семью что то купите что необходимо.Прекращайте ото кормить эти мфчмо-это бесполезное дело.
И ничего не бойтесь,никто не приедет,они только пугают выездными группами,и всё для того,чтобы человек находился в постоянном режиме ожидания, всё время чего-то боялся.А в реале этих выездных бригад не существует!!!Сидят в каком-то сарае или подвале тупые звонилки и гавкают как шавки из будки.

Клара, мы Вами дико расстроены. Ладно когда Вы воровали у Карла кораллы, то мы закрывали глаза так, что Фима ослеп на все очи со всей Молдованкой в том числе. Но сейчас это другое. Что это за дешевые манцы, Клара? Мы все считали Вас за хорошего человека, и что Вы шьете на дому деревянный макентош, а Вы оказывается этого и рядом не стояли. Вы кого-то там обманули....Да и мы не святые. Будем считать, что это был очередной поцен с Кацапетовки и мы нададим Вам зрячую консультацию и даже готовы его пробросить заместо Вас. Но всему есть передел. Вы должны немедленно, как самый мизер, перестать какать в шорты, мадам. Ведь это неприлично, а мы люди кашерные. А потом обращайтесь, мы завсегда до Ваших желаний.)))
Класс! Я прямо читала на одеській мові))

Ти ба ! якіПСІХОаналітіки хренові- звернули увагу на відсутність золотого ланцюжка і обручки Уявіть їх рівень інтеллекта якщо це для них поважна причина ! Так скоро й труси боржників будуть аналізувати й критикувати !Ідіоти калібровані !
Они же тупые, как пробки, даже еще чуть чуть тупее. Да, не носит человек украшений. И что с того? А может в Швейцарии, в банке, лежат фамильные драгоценности на кучу денег. С каких пор это наличие кредита или нежелание его выплачивать говорит о благосостоянии? Да что вообще может об этом говорить? Это только ущербное мышление может такими вопросами занять мозг. Ну все из нас видели те же западные фильмы. Когда на помолвку, к примеру, дарят кольца с размером в горошину, простое с виду, но стоимостью несколько сот тысяч долларов. Посмотрите на бусы, как у нас бы выразились, английской королевы. А я почти уверен, что этот ее гарнитур стоит миллионы. Но чтобы понимать избитую пословицу "не то золото, что блестит", нужно иметь мало мальское воспитание и культуру, не отсидеть 5 лет в ВУЗе и махать корочкой, а учиться и в голове иметь хоть какое-то движение вещества. Но, друзья, кто мечет биссер перед свинями? Почему все еще удивляемся этому невежеству и скотству. Оно ведь давно уже бродит по стране, даже прижилось уже, а мы и не заметили....

В
Забейте на них и всё,и не платите им ничего вообще.Я впринципе так и делаю.Лучше на деточек потратьте денежку и будущему малышу что то купите,и себя порадуйте,либо в семью что то купите что необходимо.Прекращайте ото кормить эти мфчмо-это бесполезное дело.
И ничего не бойтесь,никто не приедет,они только пугают выездными группами,и всё для того,чтобы человек находился в постоянном режиме ожидания, всё время чего-то боялся.А в реале этих выездных бригад не существует!!!Сидят в каком-то сарае или подвале тупые звонилки и гавкают как шавки из будки.
[/QUOTE
Але рано чи пізно треба закрити ці мфо
Ти ба ! якіПСІХОалітіки хренові- звернули увагу на відсутність золотого ланцюжка і обручки Уявіть їх рівень інтеллекта якщо це для них поважна причина ! Так скоро й труси боржників будуть аналізувати й критикувати !Ідіоти калібровані !
Я вопше в шоці,вони кажуть чоловіку що тіпа я певно і обручку понесла в ломбард

Я Вас благаю..забийте великий болт на то всьо..я так всю третю вагітність нервувалась черкз тих уйобків, що недоношеного народила..це проблема, а решта хйня!

Назад
Угорі