Мої дорогі дайте пораду!)

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Вопшем весь цей час від січня місяця тільки листи,звінки,погрози вопшем от так,а сьогодні позвонили до чоловіка і сказали що я там в анкеті писала що я працюю вдома шию кожухи і це правда я це писала в анкеті ,я боюся бо я ж обманула їх,і вони сказали чоловіку що подивилися на фото там де я , на мені навіть немає золотої цепочки сказали вони ,а ще сказали що вона напевно і здала кольцо обручальне одним словом сказали що до понеділка віддати 3000 брала 2000,і я незнаю що мені робити як щоб тільки це МФО а їх 11,і ще я вагітна це капець крім цієї вагітності в мене 2діток,я просто незнаю що робити я боюся кожного дня що до мене хтось приїде,чи позвонит сусідка,сестра і почне говорити що їх задолбало що до них звонять,я вже не можу,а ще тим більше я дійсно в анкеті обманула я ж не шию насправді, дякую наперед за хороші слова)))
Автор,а я реально ржу)
Ви довго думали,щоб в анкеті написати,що ш'єте вдома кожухи?
Реально,я б до такого не додумалася.
Так,що думаю,що це просто у Вас трішки гормони бушують в зв'язку з вагітністю,тому паніка у Вас.
Якщо додумалися таке в анкеті написати,то не такі Ви вже й прості.

Автор,а я реально ржу)
Ви довго думали,щоб в анкеті написати,що ш'єте вдома кожухи?
Реально,я б до такого не додумалася.
Так,що думаю,що це просто у Вас трішки гормони бушують в зв'язку з вагітністю,тому паніка у Вас.
Якщо додумалися таке в анкеті написати,то не такі Ви вже й прості.
Кожухи шить, :ahaha: А почему не глобусы красить

Рідня всю правду знає,просто каже що розбирись з своїми проблемами,вопшем і родини нема тільки сестра і знакоми

Вони вже 4місяці звонять я за це не переживаю що вони звонять просто мої знайомі,і сестра мені кажуть що розбирись з своїми проблемами

Вони вже 4місяці звонять я за це не переживаю що вони звонять просто мої знайомі,і сестра мені кажуть що розбирись з своїми проблемами

Я то змінила номер і мене ніхто не турбує ці 4місяці а от моїх знайомих і сестру
То нехай сестра i знайомi помiняють номер телефону.
Вопшем весь цей час від січня місяця тільки листи,звінки,погрози вопшем от так,а сьогодні позвонили до чоловіка і сказали що я там в анкеті писала що я працюю вдома шию кожухи і це правда я це писала в анкеті ,я боюся бо я ж обманула їх,і вони сказали чоловіку що подивилися на фото там де я , на мені навіть немає золотої цепочки сказали вони ,а ще сказали що вона напевно і здала кольцо обручальне одним словом сказали що до понеділка віддати 3000 брала 2000,і я незнаю що мені робити як щоб тільки це МФО а їх 11,і ще я вагітна це капець крім цієї вагітності в мене 2діток,я просто незнаю що робити я боюся кожного дня що до мене хтось приїде,чи позвонит сусідка,сестра і почне говорити що їх задолбало що до них звонять,я вже не можу,а ще тим більше я дійсно в анкеті обманула я ж не шию насправді, дякую наперед за хороші слова)))
Не давайте iм нiчого у вiдсотки закладенi всi ризики.Помiняйте номери i живiть спокiйно.Подзвонять i перестануть.

Пффф... Типа это проблема... И больше набирались
Я уже написала, произошла ошибка в написании, меня муж отвлек, я беглым взглядом прочитала что девушка за месяц 11 мфо набралась, и теперь не знает как 3к. отдать, когда еще раз перечитала было поздно,т.к как не знаю как после публикации редактировать.

Спочатку заспокойтесь, це все дрібниці. Я маю 15-16мфо з просрочками 2-3 місяці і тіла там майже скрізь максимальні. В анкеті скрізь вказав неіснуючу роботу і місце проживання (вибачте мене ті люди чию адресу я вказав), хай шукають. За це вам нічо не буде, якщо будуть щось писати це просто лякалки, головне щоб паспортні дані були ваші, а все інше в заявкі можна писати як фантазія забажає. А з приводу рідних, скажіть їм не спілкуватись і все, якщо будуть знову говорити виріши свої проблеми, говоріть що у вас немає проблем, а те що їм телефонують то їх проблеми.

Я уже написала, произошла ошибка в написании, меня муж отвлек, я беглым взглядом прочитала что девушка за месяц 11 мфо набралась, и теперь не знает как 3к. отдать, когда еще раз перечитала было поздно,т.к как не знаю как после публикации редактировать.
Все нормально!
Ми Вас почули!

Не переживайте ?
Все всё поняли...)))

:lol: Ні,ну реально представила цю картину.
Які кожухи?Як вдома їх шити?Куди і кому їх продавати?
Как какие, кожаные, шить как? ну можно голкой циганкой, а продавать, ну так на базаре

ели Вы официально не работаете, выкиньте к чертям симку, это был вариант первый, второй вариант, нужно работать на опережение, расскажите сразу всем родственникам и соседям что вы попали в попу, и третье, реально думаете о том что Вам рожать и у Вас дети, и четвёртое, если вам уже звонят колектора, идите пишите заявление т.к продать цепочку и т.д это уже вымогательство, так же заблокируйте все карты . Удалите себя из всех соц. сетей, да и вообще, разработайте план действий что Вы вообще хотите от ситуации которая случилась. Можете посмотреть мои ответы, и ответы всех пользователей форума и Вам все станет ясно.

И вообще простите, такое впечатление что вы засланый козачек, Вы что 11 мфо за 1 месяц набрались??? Как то немного как не крути не логично
а че не крути? я за полтора месяца 9 умудрился а тут бац и карантин

Как какие, кожаные, шить как? ну можно голкой циганкой, а продавать, ну так на базаре
Розумієте я гуцулка,і тут реально люди шиють гуцульські кожухи і мають дуже гарний заробіток,але не я,бо я вопше сама конечна ліпше б умерла,я крім МФО набрати нічо не придумала краще
М
То нехай сестра i знайомi помiняють номер телефону.

Не давайте iм нiчого у вiдсотки закладенi всi ризики.Помiняйте номери i живiть спокiйно.Подзвонять i перестануть.
Але потрібно якось це віддати так не може бути завжди

Назад
Угорі