Мої 13 МФО Підскажіть будь ласка

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 5K
Требуйте и укрпочтой тоже

В тому і проблема, що з 8 моїх мфо на зустріч пішли тільки одні.

Відмовляються відправляти гарантійний лист УкрПоштою, говорять, що тільки на електроннку, а на Укрпошту вони не відправляють.
Як бути ?

Мені фактор так надзвонював що ппц, я з ними говорила і вони сказали подзвонити в май кредит і пояснити ситуацію чому я не оплачую, ну я брала 6 тис , на даний момент в мене 8500 так як повністю відсотки не перевищують 50% від тіла кредиту і я погодилася на реструктуризацію на 10 платежів . І як на мене це одна із лояльних і норм контор , тому вирішила почати закривати займи саме з них . А вот з деякими я навіть не хочу нічого обговорювати, буду чекала поки умови будуть адекватними вот тоді я з ними почну виходити на зв’язок

Просіть документальне підтвердження , все можливо
Я маю можливість зплатити їмтільки тіло, аж16 червня, не раніше.
До того асу, що мені робити?

В тому і проблема, що з 8 моїх мфо на зустріч пішли тільки одні.

Відмовляються відправляти гарантійний лист УкрПоштою, говорять, що тільки на електроннку, а на Укрпошту вони не відправляють.
Як бути ?
По закону повинні відправляти. Ви можете їм довіритися , але де гарантія що вони не зарахують як пролонгації .Якщо зберетися по електронному листу то моя порада платіть по реквізитам компанії і в призначенні платежу вкажіть що оплата кредита чи займає згідно гарантійного листа і номер листа . Вдруг прокатит

Мене напевно Майкредіт продав фактору, ще не понятно що буде, я з ними не говорила
Вы вообще ничего не платили?
то что они меня реструктуризовали на 10 платежей ( пролонгаций не было)
После письма вам перезвонили или на електорнку ответили?

сиська и вам не звонит? не похоже на них..
Мне они мало звонили. Продали финфорс. Эти прислали смс с информацией о родственниках и сказали, что будут их терроризировать. Вообще отбитые. Ну позвонят, и что? Такое ощущение, что у меня деньги после этого появятся

Вы вообще ничего не платили?

После письма вам перезвонили или на електорнку ответили?
Нічого не платила
Всім привіт ❤ В мене 13 МФО прострочки по всіх від 30 дні до 150 але мене уквально ніхто не турбує і моїх родичів теж. Скажіть будь ласка з чим це може бути зв’язано і и це можливо через карантин ? АлеЗі всіх 13 тільки Кредит + та Алек кредит трошки шуму наробили і теж мовчать тепер ...
Кредит + ідіоти, вони роблять фотоколажі. В мене з однокласників взяли, я не можу туди зайти і по видаляти всі фо о своі

Нічого не платила

Кредит + ідіоти, вони роблять фотоколажі. В мене з однокласників взяли, я не можу туди зайти і по видаляти всі фо о своі
Вони мені теж колаж зробили на 30 день прострочки, то було 17 травня в затихли, а сьогодні такий обдзвін родичів зробили зо то ппц , а вам на який день прострочки зробили?

Вони мені теж колаж зробили на 30 день прострочки, то було 17 травня в затихли, а сьогодні такий обдзвін родичів зробили зо то ппц , а вам на який день прострочки зробили?
Мені зробили, десь так пр близно теж
Але з ними в мене діло було по іншому, я зробила пролонгацію 2050гин
Потім заплатила тіло 4200
І відмовилась далі платити.
А вони почали робити своє.
І в кінцевому результаті, я заплатила ще 1800грн
Це було 30грудня.

Завидую тем, кто пишет, что не звонят, пропали и т.д. Я думала, что дальше легче будет со звонками, но они только набирают обороты, на третий месяц просрочки у меня в день по 50 звонков, смс штук 20, ладно бы только мне, а мою маму достали так, что она не выдерживает, сообщения что найдут в лесу, отрежут ноги и т.д., звонков больше чем у меня((( Что делать не знаю((((((((

Завидую тем, кто пишет, что не звонят, пропали и т.д. Я думала, что дальше легче будет со звонками, но они только набирают обороты, на третий месяц просрочки у меня в день по 50 звонков, смс штук 20, ладно бы только мне, а мою маму достали так, что она не выдерживает, сообщения что найдут в лесу, отрежут ноги и т.д., звонков больше чем у меня((( Что делать не знаю((((((((
Почитайте про статью 189 Уголовного Кодекса, требуйте прелстпаочться кто звонит записывайте звонки и на киберполицию заявление от мамы. Даже если дело не заведут, ее на время успокоит. Почему если ей угрожают она молча все выслушивает и не обращаетесь на урядову или в полицию ? Где логика? Вы сами даете им возможность над вами продолжать издеваться

Нащо мама відповідає на дзвінки?! Я своїй зразу Труколлер установила. А третій місяць - це ще малий термін для меншої кількості дзвінків.

Здравствуйте, извиняюсь, может быть не здесь мне нужно писать, но подскажите, пожалуйста, что делать? У меня 18 МФО, из них 4 оформила реструктуризацию долга, с пятью вышла на просрочку, но всегда с ними на связи и обещала полностью все погасить. Что делать? Как правильно поступить? Из 18 только 4 согласились на реструктуризацию, остальные просят погасить ( Кашинский после 3 дня просрочки не дал возможности сделать пролонгацию. А сейчас передал меня коллекторам. Как быть?

Назад
Угорі