Могут списывать деньги с карты или нет?

• Автор теми Автор теми Lanson
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K
Я так вже зрозумів, що примат заблокував вихідні операціі(коли вибираєш переказ коштів чи оплата комун. картка відсутня) то і напевно в банк. не знімеш. В березневому законі ж напис. "фіз.ос. мужуть здійснювати видаткові опер. з рах ....", чи я знов щось не розумію?
Пинайте приват.
Если у вас сумма по вп меньше 100 к, арест должны снять

Пинайте приват.
Если у вас сумма по вп меньше 100 к, арест должны снять
Думаю менше. Сьогодні подзв. з пошти за місцем поперед. реєстр.(вже рік як за іншою адр. зареєст.) від вик. Пироги лист прийш. Завтра заберу, гляну скільки там, невже могли 100 накидати!?(тіло найб. 15т). А примат по телеф. може чи зобов. сказати скільки і від кого?

Думаю менше. Сьогодні подзв. з пошти за місцем поперед. реєстр.(вже рік як за іншою адр. зареєст.) від вик. Пироги лист прийш. Завтра заберу, гляну скільки там, невже могли 100 накидати!?(тіло найб. 15т). А примат по телеф. може чи зобов. сказати скільки і від кого?
Может конечно.
У них должно быть постановление об аресте, и там есть сумма ип

Может конечно.
Дякую.
Может конечно.
Сказали, що арештів немає,карта не відобр. бо бал. 0,00, можете будь-які операціі пров.(ще б сказ. "Вибачте що забрали ваші гроші, ми так більше не будем??).

Останнє редагування:
Оп-па. Новенькую инструкцию подвезли
видимо таки не завезли до 1 декабря, в связи с законом 2463-IX ((
У Законі України "Про платіжні послуги" від 30 червня 2021 року № 1591-IX
в абзаці першому пункту 1 розділу VIII "Прикінцеві та перехідні положення" слова і цифри "через 12 місяців з дня набрання ним чинності" замінити словами і цифрами "з 1 грудня 2022 року".

Назад
Угорі