Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Могут ли снимать с карты дочери, в счет моего долга в Привате?
Всем добрый день. У меня возможно бредовый вопрос, но он надёжный мне покоя. Может ли банк снять степени дочки ей 15 лет в счёт моего долга?За ранее спасибо.
Всем добрый день. У меня возможно бредовый вопрос, но он надёжный мне покоя. Может ли банк снять степени дочки ей 15 лет в счёт моего долга?За ранее спасибо.
А её и не должно быть видно вам, только для банка. Фактически это карта другого человека, просто несовершеннолетнего, потому как бы и подвязывают к счёту одного из родителей.
А её и не должно быть видно вам, только для банка. Фактически это карта другого человека, просто несовершеннолетнего, потому как бы и подвязывают к счёту одного из родителей.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.