Могут ли Мани4ю подать заяву в суд?

• Автор теми Автор теми Анастасия Нар
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Сьогодні після того як сказав їм, що не маю грошей платити їхні забаганки (вище писав)
Прийшла відповідь, що компанія все таки йде мені на зустріч і до 18 числа мені треба сплатити тіло кредиту.

Вам вже реструктуризацію пропонували? Мені спочатку два рази її пропонували, а потім так тіло.

Я чекаю, може дійде так, що вони щось заплатять)
Мабуть з керівництвом поговорили. В них завжди так. Йду в керівництва запитаю...

Я так і уявляю... Кол центр, десяток хлопців дівчат, і тут встає ця дівчина, йде в кабінет до самого президента компанії і каже: " тут дзвонить Вова зі Львова, в нього там борг у нас 25000, ви би не списали йому 20000?
І тут такий Адальберт Антонович каже. Так, компанія йде на зустріч, але внести суму потрібно саме сьогодні, до 18 :00))

Так а ви бачили себе вже на судовій владі що подали до суду?

Ні мене пропонували нічого хочуть з 20тис, 43 тис. Я просила давайте тіло й 4 місяці по 5. Не хочуть

Теж така сама ситуація, чи реально вони зроблять це ? Та як бути далі ? ТІло 4100, пропонують закрити за 6100, сказав що немаю коштів наразі. І вони вислали оце смс...
photo_5226516772058946576_y.jpg

Теж така сама ситуація, чи реально вони зроблять це ? Та як бути далі ? ТІло 4100, пропонують закрити за 6100, сказав що немаю коштів наразі. І вони вислали оце смс...
photo_5226516772058946576_y.jpg
Теоретично то звісно що можуть. Як і будь хто з тих шараг.
Але чи будуть - це інше питання.

Чи можна тоді оскаржити якось рішення, якщо буде суд ?
Звичайно що можно. Навіть потрібно.
Наші юристи прекрасно "попускають" їхні "хотєлкі".
Але вам ще ранувато про це думати, хоча дуже добре що ви цим цікавитесь а не пускаєте "най буде як буде".

Звичайно що можно. Навіть потрібно.
Наші юристи прекрасно "попускають" їхні "хотєлкі".
Але вам ще ранувато про це думати, хоча дуже добре що ви цим цікавитесь а не пускаєте "най буде як буде".
Я цим зацікавлений, бо один раз був вже в борговій ямі, виходив з цього за допомогою родичів, наразі ж через хвороби знов в такій ситуації, але допомоги не маю. Та і раніше судами не погрожували, наразі ж Pango, Tengo, MoneyForYou, SlonCredit, Avans - погрожують судами в смс. Тому і став цікавитись форумом. І дивитись які ситуації у людей, та що такого змінилось що почали часто у суди бігти МФО.

Останнє редагування:
18 число пройшло. Скзаав що немаю коштів наразі. Перше що після розмови роблять - пропонують акцію, потім про строк користування пишуть, потім знов написали про документи до суду ...
photo_2024-10-22_11-45-47.webp

18 число пройшло. Скзаав що немаю коштів наразі. Перше що після розмови роблять - пропонують акцію, потім про строк користування пишуть, потім знов написали про документи до суду ...
photo_2024-10-22_11-45-47.jpg
Мені теж сьогодні прийшло, що до суду буде готово до 25.10.

photo_2024-10-22_11-45-47.jpg
Какие они шустрые))
Ещё просрочка не началась, а уже готов иск в суд?)
А, ещё не готова)))

Какие они шустрые))
Ещё просрочка не началась, а уже готов иск в суд?)
А, ещё не готова)))
Просрочка вже пішла давно, вони просто пропонують акцію закрити тіло + відсоток. Але не маю коштів. І пишуть про суди мені, що наче вже готові подати документи

Мені юрист, не з форуму, сказала що коли подають до суду то не попереджають

Назад
Угорі