Много мфо, что следует от них ожидать?

• Автор теми Автор теми Svetlaya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K
Это радует. Но у меня и мужа ,я даже если честно не помню какие,но самые "отмороженные", ССлоунг,Мистер Кеш, Е-гроши, Кредит 7,Мани фор ю, Кредит +, Кредит касса и т.д.... . На лонгации ушло денег,даже страшно считать сколько, очень много. Потом все бросила и решила,да будь что будет... Ребенок маленький,на работу вышла досрочно,дочка старшая студент. Короче,все по накатанной. Вот и прикатились.
Нічого. Це стосується тільки Вас особисто. Я казала,що це шахраї і буде краще,якщо з ними не спілкуватись взагалі. Теж саме на роботі сказала. Батьки мої знають правду,підтримують і стійко тримають оборону. За місцем реєстрації я не проживаю,там живе моя сестра. Вона теж в курсі. Найтяжче було зі свекрухою,вона мене найбільше "достала". Але і її вдалося умовити, сидить ,на дзвінки не відповідає,та їй вже не дзвонять. Вайбер не включає. Брат чоловіка теж тямущий виявився, теж всіх ігнорує. Чотири місяця пекла,але думаю ще не кінець. Тяжко самій з двома дітьми,а ще й працюю,ще й оборону тримати. Але я для себе вирішила,що більше їм не копійки. Все скінчиться,я знаю.!
Правильно! Отличный настрой!

Назад
Угорі