Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Добрий день. Може і мені допомогти. Брала в топ кредит,немала сим закрити почалися дзв нрн сторони на роботу, додому, до шефа і його батьків?
Ми заяву писали но нічого з того, з роботи звільнилася після того всього і позору. Були відкриті погрози. Я як раз була вагітна то переживала що б нічого не сталося. Потім вони затихли тут прийшов лист на суму 135 тис грн оплатити з тіла 10 тис . Як бути ?
Добрый день! сначала письмо о визите,потом смс, ещё одно смс и сегодня Очередное смс!
Мне и маме пришло.будет ещё или все таки они к кому-то приезжают.Кто сталкивался с Диджеями?
Добрый день! сначала письмо о визите,потом смс, ещё одно смс и сегодня Очередное смс!
Мне и маме пришло.будет ещё или все таки они к кому-то приезжают.Кто сталкивался с Диджеями?
А скажите пожалуйста
Сколько по времени у вас с Ди Джи финанс
И это я так понимаю за 8 месяцев они вам первое письмо прислали
Или до этого письма от них были?
А скажите пожалуйста
Или до этого письма от них
А скажите пожалуйста
Или до этого письма от них были?
Смс раз в месяц стабильно,мне и маме,письма месяц назад было и перед этим где-то месяца 4назад тоже было.но я его выбросила.Мне не звонят,маме могут звонить.
У меня тело 3тис,хотят 32тис
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.