luida
Форумчанин
- Дописи
- 230
- Реакції
- 61
- Бали
- 5125
luida не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Если честно, не поняла, вы не брали кредит?Добрий день. В мене теж схожа проблема як в людини яка створила, цю тему. Кредит не брала (взагалі кредитів не маю). Почали до нового року писати з Алекс кредит з інформацією про якийсь борг обіцяли прийти в гості 29.12.2019 для примусового стягнення боргу. Чекала, хліб, сіль..))) Чай, так і не прийшли)))))))))))))) Це було перше смс. Я подзвонила уточнити і зрозуміла, що даремно це зробила, бо ніякої конкретної інформації про те, коли і на яку суму був виданий кредит і чому коли видавали не набрали мене, а зараз щось вимагають ))))
Потім з реквізитами по якому договору, суму і куди платити і за кого (з людиною на яку взятий кредит я давно не спілкуюся)
потім був дзвінок (вже після нового року в вихідний день в суботу), не встигла взяти слухавку і ще одне смс вже після нового року з таким текстом:
До 12.01.2020 зайдите в личный кабинет и подтвердите отказ от претензий по факту замены кредитора по Вашему кредиту в ТОВ «Алекскредит». В случае не ознакомления с информацией ТОВ «Алекскредит» не несет ответственности за методы взыскания. 0668453351,0968897346,0635609865
Я так і не розумію в який особистий кабінет маю зайти і що там робити якщо я там не реєструвалася.
Звісно платити я не збираюся. Розумію, що в гості вони явно не прийдуть, бо це вже буде інша стаття з кримінального кодексу))))
Мені просто цікаво, що від них чекати, бо я ніколи не мала досвіду спілкування з даними канторками.
Проверьте УБКИ что там?
:__: