Так і писати в НБУ, що відповіді не надано. Крім того:А якщо мфо після запиту про договір, не дало відповіді? Що далі робити? Чеків нема, договора тоже... Яка сума бог його знає, бо в кабінет не захожу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так і писати в НБУ, що відповіді не надано. Крім того:А якщо мфо після запиту про договір, не дало відповіді? Що далі робити? Чеків нема, договора тоже... Яка сума бог його знає, бо в кабінет не захожу
Тобто писати що поступають угрози, а я знать не знаю....про цей кредит? Чи можуть компанії є-гроші показати протилежне?Так і писати в НБУ, що відповіді не надано. Крім того:
В смысле, показать протилежне?Тобто писати що поступають угрози, а я знать не знаю....про цей кредит? Чи можуть компанії є-гроші показати протилежне?
Тобто виписки з банку, що дійсно мені були кошти скинуті чи фото з паспортом в руках.. Я навіть не пам'ятаю чи там його залишала.В смысле, показать протилежне?
Для цього потрібно спочатку писати в МФО та вимагати документи, докази, розрахунки.Тобто виписки з банку, що дійсно мені були кошти скинуті чи фото з паспортом в руках.. Я навіть не пам'ятаю чи там його залишала.
Фото с паспортом не может быть доказательствомТобто виписки з банку, що дійсно мені були кошти скинуті чи фото з паспортом в руках.. Я навіть не пам'ятаю чи там його залишала.
А виписка з банку, я так розумію буде без назви фірми..Фото с паспортом не может быть доказательством
Я писала, відповіді нема уже 2 місяці, рекоментованим листом. Думала раніше на НАЦКОМФІН написати, але щось забула. І зараз може вже в НБУ. Але як правильно, щоб не зашкодити собіДля цього потрібно спочатку писати в МФО та вимагати документи, докази, розрахунки.
Ні, не можеФото с паспортом не может быть доказательством
Правильно - замовити в юриста.Я писала, відповіді нема уже 2 місяці, рекоментованим листом. Думала раніше на НАЦКОМФІН написати, але щось забула. І зараз може вже в НБУ. Але як правильно, щоб не зашкодити собі
скиньте и мне образец пожалуйстаСб
Сбросила
воно просто є в лк, поки не видалите його.Фото с паспортом не может быть доказательством
А куда конкретно писали можете написать в личку?Ребят, всем доброго времени суток) не знаю, кому как, но НБУ мне помогли. Рассказывают в чем суть-
У меня была просрочка по Смартивей. Где то 3 месяца ( кредит 2000, пролонгациями заплатила почти 9000). Требовали ещё 2804. Конечно, звонили и писали все подряд по тел книге. В общем, я написала обращение в НБУ, расписала ситуацию. И...о, чудо...сумма из 2804 превратилась волшебным образом в 269. Так что на своем опыте убедилась- помощь есть. Скрины из ЛК прилагаю
И мне если можно в личкуА куда конкретно писали можете написать в личку?
А на електронку писали?Ребят, всем доброго времени суток) не знаю, кому как, но НБУ мне помогли. Рассказывают в чем суть-
У меня была просрочка по Смартивей. Где то 3 месяца ( кредит 2000, пролонгациями заплатила почти 9000). Требовали ещё 2804. Конечно, звонили и писали все подряд по тел книге. В общем, я написала обращение в НБУ, расписала ситуацию. И...о, чудо...сумма из 2804 превратилась волшебным образом в 269. Так что на своем опыте убедилась- помощь есть. Скрины из ЛК прилагаю
І мені будьласочкаА куда конкретно писали можете написать в личку?
Найду и скину вам в личкуА на електронку писали?
І мені будьласочка
Нет, ни на электронку. УкрпочтойНайду и скину вам в личку
як ви зверталися в НБУ через який сайт чи електронну почту, буду дуже вдячна , ці крахобори життя не даютьтак и делаю !по некоторым как еврогроши списала уже меньше тела осталось 3 к а закрыть нечем и по другим ,теперь думаю смысл войны если не могу мизер закрыть даже?
тоже результаты жду с нбу особенно по готивке
Ребят, всем доброго времени суток) не знаю, кому как, но НБУ мне помогли. Рассказывают в чем суть-
У меня была просрочка по Смартивей. Где то 3 месяца ( кредит 2000, пролонгациями заплатила
Подскажите что именно надо написать чтобы пересчитали, я уже выплатила им не одно тело пролонгацией. Сейчас не плачу, достают звонками по телеф. книгеРебят, всем доброго времени суток) не знаю, кому как, но НБУ мне помогли. Рассказывают в чем суть-
Образец скину в личкуПодскажите что именно надо написать чтобы пересчитали, я уже выплатила им не одно тело пролонгацией. Сейчас не плачу, достают звонками по телеф. книге