Щоденник мій величезний список мфо, та з чого почати

• Автор теми Автор теми Kat97
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K

Kat97

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
7
Бали
278
Kat97 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю 20 мфо, нижче напишу список та тіло кредиту, пішли перші просрочення, пролонгації не було, але майже з усіма цими конторами маю історію користування близько року, сплачувала все завжди вчасно з усіма процентами, боргів ставало все більше і почитавши форум вирішила по всім йти в просрочку і по одному закривати, знаходжусь закордоном вже 2 роки, вся моя сім‘я теж живе закордоном більше 5 років, відповідно української сімкарти ніхто не має, хто вже дзвонив/ писав вкажу в списку з боргами
Можу закривати з грудня приблизно 40000-50000 щомісяця
перечитала безліч інформації по своїм мфо, та все одно прошу написати поради кого закривати першими, та як діяти з тими чи іншими канторами
Ще цікавить кредітплюс, маю 20 днів просрочення самі на почту запропонували сплатити тіло і прислали гарантійний лист приблизно в перший тиджень просрочення , дали можливість до 7.11, я написала що зможу закрити якщо продовжать таку можливість до 10.12 на що отримала відповідь що пропозиція обмежена лише до 7.11, які дії будуть далі, адже в цьому місяці не зможу їх закрити, чи запропонують ще закрити за тіло?
1) Манівео тіло 25000 просрочка почнеться з 10.11
2) майкредіт тіло 9000 просрочка почнеться з 10.11
3) швидко гроші 7000 просрочка почнеться з 10.11
4)кліккредіт 10000 просрочка почнеться з 10.11
5)старфір 5000 просрочка почнеться з 13.11
6) тенго 10000, просрочка з 1.11 ( досі нічого від них не чула)
7)Мілоан 5000 просрочка з 29.10( досі нічого від них не чула)
8)алекскредит 6000 просрочка почнеться з 5.11
9)finx 5800 просрочка першого платежу з 28.10 ( досі нічого від них не чула)
10)навсе 19500 просрочка першого платежу з 28.10( досі нічого від них не чула )
11) аванс, фінбар, кредісенд по 3000, просрочка з 1.11 ( написала на почту щоб сплатити за тіло, бо це найменші кредити, відповіли що безвідсоткових кредитів в них немає і мушу сплатити все з нарахованими процентами, такоє пише їх менеджер в вайбер кожного дня з вимогою сплатити)
12)євакеш 3000 просрочка з 1.11( нічого від них не чула)
13)селфі 10900 просрочка з 30.10( пишуть на почту з вимогою сплатити проценти )
14) слон 10000 просрочка з 1.11( пишуть на почту з вимогою сплатити проценти)
15) кредитплюс просрочка з 10.10 ( описувала ситуацію з ними вище)

Буду вдячна за поради як діяти в моєму випадку, та за актуальну інформацію як зараз ведуть себе мфо з мого списку, особливо цікавить кредитплюс так як маю вже від них пропозицію
Кредитплюс тіло 25000

План по всім конторам = чекати пропозицій за тіло. Тим паче що Вам не телефонують.
Дякую)Уточню я маю укр сімку, але вмикаю лише провірити смс, коли вони дзвонять то чують що я в роумінгу
Переживаю що перші сплати зможу зробити аж в грудні, а до цього часу всі кредити продадуть або подадуть до суду
Панічний стан поки

Дякую)Уточню я маю укр сімку, але вмикаю лише провірити смс, коли вони дзвонять то чують що я в роумінгу
Переживаю що перші сплати зможу зробити аж в грудні, а до цього часу всі кредити продадуть або подадуть до суду
Панічний стан поки
Вы планируете возвращаться?

Вы планируете возвращаться?
я не планую, але маю тимчасовий захист в країні якій проживаю,тобто до 1.03.2025 року, а чи буде можливість залишитись й надалі поки невідомо

я не планую, але маю тимчасовий захист в країні якій проживаю,тобто до 1.03.2025 року, а чи буде можливість залишитись й надалі поки невідомо
Тогда можно забить вообще на МФО.
А остаться всегда можно, если над этим уже сейчас работать.

Тогда можно забить вообще на МФО.
А остаться всегда можно, если над этим уже сейчас работать.
Чесно кажучи планувала закрити все до квітня, хочеться видихнути і забути за борги, не шарахатись від повідомлень в месенджерах

Чесно кажучи планувала закрити все до квітня, хочеться видихнути і забути за борги, не шарахатись від повідомлень в месенджерах
Тогда просто включаете игнор и ждете предложений. Кредитплюс закрывает за пол тела со временем.

Kat97, чекайте прийнятних пропозицій і періодично моніторте себе на судовій владі. Почитайте відгуки про юристів і оберіть собі на майбутнє. Не все так страшно як здається на початку

Kat97, чекайте прийнятних пропозицій і періодично моніторте себе на судовій владі. Почитайте відгуки про юристів і оберіть собі на майбутнє. Не все так страшно як здається на початку
[POSTS=1000]👃... чеговий закриватєль... вся сім"я за кордоном більше п"яти років, але шарахання від месенджерів вартуватимуть всього-то якихось гімняних 50 штук на місяць... ясно. [/POSTS]

Дуже дякую, прочитала що на всі люблять ходити до суду, маю тіло 19500 а з відсотками до кінця договору 135000, зовсім не хочеться сплачувати такі суми

Панічний стан поки
Чому панічний стан? Дивіться на свої проблеми з іншого ракурсу. В багатьох така ситуація. Багато МФО, чотири банки. Один суд. Теж за кордоном. Ніхто не дзвонить, не турбує. В Україні напевно надзвонюють. До дочки телефонують, але в неї незнайомі номера в блоці. Решта мене не турбує до кого дзвонять. Паніки немає(через кредити точно. Додому через деякий час буду повертатися. Так що не панікуйте. Хочете закривати -закривайте. Все ОК.

Чому панічний стан? Дивіться на свої проблеми з іншого ракурсу. В багатьох така ситуація. Багато МФО, чотири банки. Один суд. Теж за кордоном. Ніхто не дзвонить, не турбує. В Україні напевно надзвонюють. До дочки телефонують, але в неї незнайомі номера в блоці. Решта мене не турбує до кого дзвонять. Паніки немає(через кредити точно. Додому через деякий час буду повертатися. Так що не панікуйте. Хочете закривати -закривайте. Все ОК.
Думаю що не минеться мені все так просто, без дзвінків і тд, лякає невідомість щодо того як себе поведуть мфо, вже отримала першу пропозицію за тіло і не можу заплатити до вказаного строку, теж трохи це хвилює
Дякую за підтримку, дуже рада що знайшла цей форум

Манівео запропонують спочатку реструктуриацію, потім продадуть, приблизно через місяць.
Навсе - можуть подати до суду. На вашому б місці, закривала їх в першу чергу разом з Манівео.
Селфі, слон і кредитплюс - з ними не мала справи. Тож нічого не можу сказати.
Клік і майкредит - достатньо тихі і адекватні.
Мілоан і тенго також. Мені пропонували сплачувати частинами через деякий час.
Аванс і фінбар надзвонюють, але рідних не дуже кошмарять. Передали у Фінтех на продзвон.
Алекскредит десь через тиждень прострочення знаходять всіх кого можуть і дзвонять.
Швидкогроші дзвонили і писали лише мені.
Євакеш в мене взагалі мовчали, тихенько і дуже швикдо передали мене в Прімоколект.

Манівео запропонують спочатку реструктуриацію, потім продадуть, приблизно через місяць.
Навсе - можуть подати до суду. На вашому б місці, закривала їх в першу чергу разом з Манівео.
Аванс і фінбар надзвонюють, але рідних не дуже кошмарять. Передали у Фінтех на продзвон.
Алекскредит десь через тиждень прострочення знаходять всіх кого можуть і дзвонять.
Євакеш в мене взагалі мовчали, тихенько і дуже швикдо передали мене в Прімоколект.
Навсі перші 2 платежі нарахували самі проценти, без закриття тіла, два платежі по 4800 і лиш з третього почнеться закривання тіла кредиту
А закрити 2 ради 4800 і 19500 тіла зараз не можу

зайшла на євакеш, дійсно вже передали прімоколект, але від прімоколект поки теж нічого

Назад
Угорі