Мій список МФО. Може хтось щось підкаже(((

• Автор теми Автор теми nadian2103
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
В мене всі з моїх накрутили проценти за карантин крім е-гроші . Тому і закрила їх.
Я звонил некоторым они говорили как будете готовы платить мы спишем проценты так как они автоматически начисляются. А некоторые говорили что на нас закон не действует
А
В мене всі з моїх накрутили проценти за карантин крім е-гроші . Тому і закрила їх.
А как тут создавать тему?

Я звонил некоторым они говорили как будете готовы платить мы спишем проценты так как они автоматически начисляются. А некоторые говорили что на нас закон не действует
А
А как тут создавать тему?
Это кто такие добрые ?))))
Можно узнать?

Можно узнать?
Кредит плюс во время карантина перестали платить А после карантина пришла смс на вайбер с договором такой то платит кредит тело столько то остальное компания списывает
Кредит плюс во время карантина перестали платить А после карантина пришла смс на вайбер с договором такой то платит кредит тело столько то остальное компания списывает
Брали 4000 А было с процентами 8600

Можно узнать?
А кредит Каса по их словам из за таких как я разоряется и отказались от моей оплаты тело плюс мес платеж или реструктуризации и сказали , еще типо говорят что очень много людей берут и не отдают ни копейки и на связь не выходят, так Я говорю тоже так сделаю если вы ганд... Не идете а встречу, после этого только смс

Электронное письмо - это документ?
Для того, чтобы такое письмо стало документом и доказом в суде, должно быть соблюдено слишком много условий... Среди которых это и подписано должно быть ЭЦП... И должен быть договор на обмен таким образом письмами, то есть о признании их письмами... Это и само собой носитель должен быть для суда... Это и отправлено оно должно быть на официальный электронный адрес...
А вот теперь кто скажет, есть ли у него именно официальный электронный адрес... Как раньше было на заре интернета...
Это есть доказательство для суда
Вообще-то нет... Только при определённых условиях...

Для того, чтобы такое письмо стало документом и доказом в суде, должно быть соблюдено слишком много условий... Среди которых это и подписано должно быть ЭЦП... И должен быть договор на обмен таким образом письмами, то есть о признании их письмами... Это и само собой носитель должен быть для суда... Это и отправлено оно должно быть на официальный электронный адрес...
А вот теперь кто скажет, есть ли у него именно официальный электронный адрес... Как раньше было на заре интернета...

Вообще-то нет... Только при определённых условиях...
Доступно и понятно! Благодарю!

Доступно и понятно! Благодарю!
Добавлю, особенно интересна последняя часть...

Стаття 100. Електронні докази

1. Електронними доказами є інформація в електронній (цифровій) формі, що містить дані про обставини, що мають значення для справи, зокрема, електронні документи (в тому числі текстові документи, графічні зображення, плани, фотографії, відео- та звукозаписи тощо), веб-сайти (сторінки), текстові, мультимедійні та голосові повідомлення, метадані, бази даних та інші дані в електронній формі. Такі дані можуть зберігатися, зокрема, на портативних пристроях (картах пам’яті, мобільних телефонах тощо), серверах, системах резервного копіювання, інших місцях збереження даних в електронній формі (в тому числі в мережі Інтернет).

2. Електронні докази подаються в оригіналі або в електронній копії, засвідченій електронним цифровим підписом, прирівняним до власноручного підпису відповідно до Закону України "Про електронний цифровий підпис". Законом може бути передбачено інший порядок засвідчення електронної копії електронного доказу.

3. Учасники справи мають право подавати електронні докази в паперових копіях, посвідчених у порядку, передбаченому законом. Паперова копія електронного доказу не вважається письмовим доказом.

4. Учасник справи, який подає копію електронного доказу, повинен зазначити про наявність у нього або іншої особи оригіналу електронного доказу.

5. Якщо подано копію (паперову копію) електронного доказу, суд за клопотанням учасника справи або з власної ініціативи може витребувати у відповідної особи оригінал електронного доказу. Якщо оригінал електронного доказу не подано, а учасник справи або суд ставить під сумнів відповідність поданої копії (паперової копії) оригіналу, такий доказ не береться судом до уваги.

Теперь я так понимаю, что и гарантийное письмо электронной почтой не есть документ?
я рисковала, просила хотя бы в электронном виде гарантийное письмо, пока получается, но не со всеми

Вкладення

• 20200611_010224.webp
    20200611_010224.webp
    51.1 Кб · Перегляди: 40
я рисковала, просила хотя бы в электронном виде гарантийное письмо, пока получается, но не со всеми
Это ни о чём... И о чём же это письмо... Ни о чём... Сумма не прописана совсем...!!! Я уже молчу, что нет печати, так там нет и основных реквизитов... да ещё и подпись непонятно чья... у него нет права подписи от имени этой фирмы...

Останнє редагування:
Всім привіт. Почався карантин, лишилась без роботи з маленькою дитиною на руках. І знову залізла в кредити??‍♀️. В прострочці всі вже майже місяць. Суми там до 3-4 тисяч:
Мілоан, Еврогроші, Кредитап, Ваша готівочка, були ще Е-гроші, але їх закрила бо там була найменша сума. Хто що може сказати? Весь час були дзвінки по 2 рази на день від всіх крім Кредитап , і по пару смс. Вже 4 дні тишина. Тільки сьогодні Мілоан прислали смс про оформлення реструктуризації.
Готивочка будет задалбывать, могут лепить коллажи, звонить будут всем кого найдут, через пару месяцев поставят робота на прозвон. Остальные вроде не буйные.

Стрёмный документ) на случай недопониманий с дальнейшими разбирательствами, замахаетесь доказывать его юр.силу
Почему бы не потребовать в бумажном виде УкрПочтой, да и всё не том? Любители мы сложных и сомнительных решений)
Так не всі дають, ось що!

Так не всі дають, ось що!
Захочуть отримати оплату - то й особисто в руки мені доставлять) або ж і надалі перебуватимуть в залі очікування, якщо їм так більше подобається.
Якщо співробітникам МФО чи банку важко дати дієві гарантії і діяти згідно з законодавством - то чому я маю ризикувати?

Назад
Угорі