Щоденник Мій шлях до ВОЛІ

• Автор теми Автор теми Ксенa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 2K
Отже..
Дзвонять.
Антиспам встановила.
Селфі пише листи.
Вже буде досудова вимога.
Аванс передав комусь..прислали листа..
З тіла 10000 нарахували за два місяці 24000 і тепер по акції до закриття 12000.
Пропозиція хороша..де взяти гроші.
Написали, що це останнє пропозиція.
Як думаєте??

Варті чи ні..
Ґроші брала.
Віддавати все одно треба
Ну дивіться : якщо ви брали і не змогли віддати і вони сто раз просили чемно вас повернути а в ітозі не отримали таки бажаного і пішли в суд, потім виграли ( спірно ) певну суму, то тут можливо воно так і було би... проте - навіть заради однієї їхньої поведінки щодо "вибивання" коштів з погрозами і обдзвонами всіх непричетних, матами і залякуваннями - вже оте що називають "совість" може спати спокійно.
Ці гімношараги не працювали і ніколи не працюватимуть в правовому полі... тож нехай і отримують... таких як я і багато моїх "побратимів" по цій справі.
Це вже справа навіть не здорового глузду, а швидше принципу.
"За що боролись, на те й напоролись".

Ну дивіться : якщо ви брали і не змогли віддати і вони сто раз просили чемно вас повернути а в ітозі не отримали таки бажаного і пішли в суд, потім виграли ( спірно ) певну суму, то тут можливо воно так і було би... проте - навіть заради однієї їхньої поведінки щодо "вибивання" коштів з погрозами і обдзвонами всіх непричетних, матами і залякуваннями - вже оте що називають "совість" може спати спокійно.
Ці гімношараги не працювали і ніколи не працюватимуть в правовому полі... тож нехай і отримують... таких як я і багато моїх "побратимів" по цій справі.
Принцип може працювати...або коли в тебе нічого нема..нічого взяти, крім життя
Або коли всього незліченно і тобі пофіг

Ви так написали вірно!!! Я після всього трешу не хочу та і не можу все віддавати. Бо це реально треш, що всі ці мфо і колектори зробили

В корні невірне бачення і тлумачення, але то ваша справа як думати.
Скласти лапки і не відстоювати свою позицію це звісно сильно)
Проте можно і відстоювати, хоч в судах, хоч де.
З особистого : ще на самому початку 2019 послав їх накєр і сказав що не заплачу жодної гривні, хіба що через суд.
Мав пару. І не вони подавали, а я.... виграв. Як не платив, так і не плачу. І цього не буде.
Тож не розказуйте про "нічого взяти" чи "незлічено"... треба вміти себе захистити а не платити за свою тупість і небажання цінувати свої гроші і життя.

В корні невірне бачення і тлумачення, але то ваша справа як думати.
Скласти лапки і не відстоювати свою позицію це звісно сильно)
Проте можно і відстоювати, хоч в судах, хоч де.
З особистого : ще на самому початку 2019 послав їх накєр і сказав що не заплачу жодної гривні, хіба що через суд.
Мав пару. І не вони подавали, а я.... виграв. Як не платив, так і не плачу. І цього не буде.
Тож не розказуйте про "нічого взяти" чи "незлічено"... треба вміти себе захистити а не платити за свою тупість і небажання цінувати свої гроші і життя.
Ви,звичайно, маєте право на таку позицію.
Моя, можливо, і хибна .
Та так твердо відстоюватись..не вмію

Ви,звичайно, маєте право на таку позицію.
Моя, можливо, і хибна .
Та так твердо відстоюватись..не вмію
То вчиться, я теж не вмів... але життя деколи ставить "раком" або ви його навпаки ставити під себе.
Обирати нам і тільки нам особисто.

тож нехай і отримують...
Бебру
Життя у Вас одне і не варто його витрачати на цих хапуг і недоумків.
Я їм переплатив набагато більше ніж брав і більше ні копійки віддавати не збираюсь. Не згодні-в суд,а там вже як вийде.

Бебру

Життя у Вас одне і не варто його витрачати на цих хапуг і недоумків.
Я їм переплатив набагато більше ніж брав і більше ні копійки віддавати не збираюсь. Не згодні-в суд,а там вже як вийде.
Це теж принципово.
Поважаю)

Селфі запропонували тіло сьогодні
Але грошей нема.
Чи будуть
пропонувати ще?

Всім привіт.
Я знову тут!
Пишу.
Отже..закрила Селфі кредит ще у серпні.А сьогодні по акції Кредит плюс.( за півтіла доречі)
Ще висить акція Твоя позика..
Та кошти ще не зібрані на них.
У Авалі залишилось 4 платежі.
Трошки полегшало.
Але висить ТАСК..що з.гии робити не придумаю.
Ігнорю.

Отже , маю в підсумку..
Пумб
Аваль
ТАСК
І ще 8 МФО..
Шлях до волі продовжується!
Всіх з прийдешнім Новим роком!.
Як говорять, будемо жити!!

Всім привіт.
Я знову тут!
Пишу.
Отже..закрила Селфі кредит ще у серпні.А сьогодні по акції Кредит плюс.( за півтіла доречі)
Ще висить акція Твоя позика..
Та кошти ще не зібрані на них.
У Авалі залишилось 4 платежі.
Трошки полегшало.
Але висить ТАСК..що з.гии робити не придумаю.
Ігнорю.

Отже , маю в підсумку..
Пумб
Аваль
ТАСК
І ще 8 МФО..
Шлях до волі продовжується!
Всіх з прийдешнім Новим роком!.
Як говорять, будемо жити!!
Селфи та кредит плюс як себе поводили? Дуже кошмарили?

Назад
Угорі