Щоденник Мій шлях до відсутності боргів (МФО 200 тисяч.........)

• Автор теми Автор теми strawberry
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 643

strawberry

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
strawberry не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, я новенька на форумі, хотіла би поділитись своєю історією з людьми, які мають схожий досвід, та можливо отримати поради, кого раніше закривати
Спочатку взяла кредит на лікування (не можна було чекати і дня), мені дали єГроші кредит на тіло 18 000 + їхня комісія за видання................ Якщо не помиляюсь, таким чином сума до закриття вже в перший день становила 30 тисяч.
Звернулась до МФО, бо звичайні банки кредит не дають, раніше влазила в МФО, але не так сильно, і все вдавалось закривати.
Далі ДУЖЕ довго затримували основну ЗП та проєкт, в якому я мала працювати, також відкладався.
Результат: перекредитування на перекредитуванні, також в МФО, затриману зп я так і не отримала (звідти я вже звільнилась).....................
МФО зараз на 200 тисяч:
Єгроші: 57 500
Швидкогроші: 54 500
Твоя позика: 55 000 (на реструктуризації)
МайКредит: 20 000 (реструктуризація)
ЛегкоКредит: 16 000 (реструктуризація)
Старфін: пропонують закрити за 6 тисяч, але водночас постійно кажуть що останній день акції, поки грошей нема
Санкредит: та сама ситуація пропонують закрити за 7
Лоанплюс: 8 000
Навіть не знаю, куди кудати спочатку.............. моя зарплата 22 000 після вирахування податків, і получається щоби закрити це максимально швидко, я маю все відкладати і я до цього готова (у мене є фінансова підтримка родини)
Завтра отримаю 9 000, буду думати куди краще їх закинути, думала на єгроші чи швидкогроші, але навіть не знаю, мені здається туди краще одразу кидати більшу суму, бо мені здається я можу так нескінченно закидати по 9-11к їм, а відсотки все одно доростатимуть до приблизно тієї ж суми що була..................................
Можливо думаю закрити старфін або санкредит хоча б частково якщо завтра не буде вже акції, бо вони якісь найбільш кончені, погорожують то судом, то продажем боргу, все ніяк не можуть визначитись
Турбують родину, дуже сильно, вже порадила батькові та мамі встановити антиспам.......... бо вони по роботі отримують багато дзвінків і беруть трубку..............
при тому дзвонять буває спочатку їм а потім вже мені
я пробувала брати трубку усюди, цілий тиждень, але їх все одно турбували
не знаю як їм дивитись в очі, соромно, бо маємо ще борги по комуналці великі...........
ще й у діда інсульт сьогодні стався, а тут ще й моїми оцими проблемами їх дістають.................
попросила поки їх казати щоб не дзвонили, бо я їх не вказувала, та це незаконно.
думала якось виберусь, але тепер ось така ситуація...........
можливо маєте якісь поради? всім заздалегідь дякую

Їх реструктуризації - це гроші на вітер. Я теж так починала, а тепер шкодую, що одразу не перестала платити всім. Через 2-3 місяці протермінувіання почали клянчити тіло, списували відсотки. Деякі - пів тіла.
Рідним встановіть коллфільтер. І з часом дзвонилки заспокоюються. А поки ігнор (як тут на форумі кажуть "режим сніжинки" - це найкращй варіант).
Із вашого списку швидкогроші - ті хто в першу чергу підуть до суду. Але не факт.

Їх реструктуризації - це гроші на вітер. Я теж так починала, а тепер шкодую, що одразу не перестала платити всім. Через 2-3 місяці протермінувіання почали клянчити тіло, списували відсотки. Деякі - пів тіла.
Рідним встановіть коллфільтер. І з часом дзвонилки заспокоюються. А поки ігнор (як тут на форумі кажуть "режим сніжинки" - це найкращй варіант).
Із вашого списку швидкогроші - ті хто в першу чергу підуть до суду. Але не факт.
А через який час вони зазвичай звертаються до суду?

А через який час вони зазвичай звертаються до суду?
Можете пошукати у відповідному розділі форуму. Там є по кожній мфо інфа.
54500 - це тіло, чи вже з відсотками? Скільки в цій сумі тіла кредиту?

Можете пошукати у відповідному розділі форуму. Там є по кожній мфо інфа.
54500 - це тіло, чи вже з відсотками? Скільки в цій сумі тіла кредиту?
54 500 з відсотками, 35 800 тіло. дякую пошукаю інфо по форуму

Краще щось інше закривайте за тіло (якщо пропонують), на стар фін і на санкредит сильно уваги не звертайте, вони шлють смс більше всіх, але тіло пропонують 2-3 місяці поспіль.

Назад
Угорі