Щоденник Мій шлях до омріяної свободи

• Автор теми Автор теми Darina_9
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K
Повертаюсь з частково гарними новинами оскільки кредитів стає все менше й менше й вже починаю дихати легше ☺️
На цих вихідних закриваю Авіру, оскільки запропонували закрити одним платежем за 5000грн.
В Smartiway висить пропозиція закрити за 2870 до 23.07, то думаю до кінця місяця закрию і його.
В цьому місяці також домовилась з Єгроші на платіж по 2600 раз на місяць на протязі 8місяців, або якщо буде змогу зроблять знижку щоб я закрила одним платежем.
BitCapital раніше писали в телеграм боті, але я вже давно від них нічого не чула та й сам бот видалила, навіть не розумію 🤷🏻‍♀️, що від очікувати, але вони в мене відкладені на останню чергу.
Crypsee раз на декілька місяців пишуть, що не час мені вже закрити позику, але їхні повідомлення я навіть не читаю тому напевно вони поки мене сильно не турбують, раніше дуже сильно штормили моє оточення, а тепер наче мовчать

Ну що ж це буде мій передостанній допис на цьому форумі 😅
оскільки за цей час встигла закрити більшу частину своїх МФО.
Були й ті хто подавав до суду це на прикладі ЄАПБ, котрі викупили 4 моїх МФО, за один домовлялися з менеджером й він вже закритий, а по 3 договорам подали до суду. 1 через суд відразу сплатила, 2 інших плачу по реструктуризації.
Є гроші закрила нарешті, смартівей також поки були акційні пропозиції в кабінеті закрила.
Закрила також вже Klt credit, запропонували також гарні умови для закриття.
Ще залишилося два МФО з великою сумою, це на NaVse в планах закрити за два місяці його, та ще одне але вони подали до суду, хотіла з ними домовитися про досудове регулювання але вони за це виставили ціну ще більше ніж я після суду їм сплачу, то просто відкладаю на них кошти, щоб відразу після суду сплатити😅

Ще звичайно не без ложки дьогтю в бочке з медом, є чотири кредитні договори котрі викупили Кредіт капітал це Мілоан, Панго, Аміго, Тенго за 2 з них якщо чесно я навіть сама забула 😅
Але з такою кількістю МФО це й не дивно 😅
Хотіла їх спробувати закрити теж якось на лояльних умовах, а вони в загальному підсумку з тіла 22800 хочуть 79к. Щоб розуміти абсурдність з тіла 2800 хочуть отримати 13к. Тож тепер чекаю від них нормальних умов, бо теж по трохи відкладаю, щоб мати змогу скопом їх закрити.

З приводу ВitCapital та Сrypseе вони взагалі пропали й це добре, я за них буду думати якщо знову вилізуть 😂

Назад
Угорі