Darina_9
Форумчанин
- Дописи
- 12
- Реакції
- 21
- Бали
- 278
Darina_9 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, хочу поділитися своїм шляхом по виходу з боргової ями та, можливо, отримати від вас актуальну інформацію щодо декількох проблемних компаній.
Моя історія почалася з того, що я опинилася у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.Спочатку сплачувала пролонгації, брала нові позики для закриття інших й так по колу. В один момент зрозуміла, що так більше не можу й почала свій шлях.
За деякий час вдалося вже закрити такі мікропозики як АвансКредіт, ТребаКредіт, СлонКредіт, Кредіт+, Кредіт7, ЛегкоКредіт, Манівео.
Завдяки порадам та історіям, які я знайшла тут на форумі, змогла домовитися та закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячна усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Ще залишилося також немало (звичайно), але хочаб тепер почала розуміти, що далі робити (частково)
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячна за будь-які поради чи досвід стосовно них:
Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені. Саме завдяки йому, напевно, я змогла зрозуміти, що так далі не може продовжуватися, треба щось робити.
Буду рада будь-яким підказкам та готова відповісти на запитання!
Завчасно всім дякую за підтримку та небайдужість.
Моя історія почалася з того, що я опинилася у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.Спочатку сплачувала пролонгації, брала нові позики для закриття інших й так по колу. В один момент зрозуміла, що так більше не можу й почала свій шлях.
За деякий час вдалося вже закрити такі мікропозики як АвансКредіт, ТребаКредіт, СлонКредіт, Кредіт+, Кредіт7, ЛегкоКредіт, Манівео.
Завдяки порадам та історіям, які я знайшла тут на форумі, змогла домовитися та закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячна усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Ще залишилося також немало (звичайно), але хочаб тепер почала розуміти, що далі робити (частково)
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячна за будь-які поради чи досвід стосовно них:
- AlekсКредит
Домовилися на тіло + 10% із розбивкою під платежі раз на місяць по 942 грн. Зараз сплачую за графіком. - BitCapital 650 USDT 28.09. Відбиті на всю голову, але я на них не реагую, час від часу надсилають пропозиції.
- . СелфіКредит тіло 15000 08.07, сплатила пролонгаціями 17400. Питання: Може хтось знає як з ними правильніше поводитися, оскільки сьогодні прийшов від них лист Претензія ( Досудова вимога). Нарахували вже майже 40000 боргу.
- Мілоан тіло 7000 25.09
- Панго тіло 8000грн 12.09
- NaVse тіло 20300 07.09, 4283,53 сплатила пролонгацію. Питання: що від них очікувати, оскільки писали тільки на початку тепер мовчать
- FinBar тіло 5000грн 07.09. ( поки пропонують тіло але ще немає коштів)
- . Авіра 4000грн 02.10, Питання: Нарахували відсотки більше ніж тіло кредиту, сьогодні писали, щоб закрити за 8000грн, чи можливо від очікувати закриття за тіло?
- . Швидко Гроші 11000 03.10, домовилися на сплату на 26.01 тіло+% до сплати буде 17000
- CrediSend 7500грн 11.10, (пропонують тіло, але поки нема можливості)
- . MyCredit тіло 10000 09.09. Сплачувала пролонгацію 4300. Питання: поки мовчать, але час від часу пропонують реструктуризацію. Чи можна їх відсунути на останній план?
- . ClickCredit тіло 9000 03.10. Вже продали колекторській компанії, приходило від них повідомлення, але та компанія поки нічого не писала.
- Smartiway 8200 26.09. Така сама ситуація як і з Майкредіт.
- . Єгроші 28767 26.08. Сплачувала 16650 та 8000.
- . Crypsee 250usdt 09.10. Ця організація вже обдзвонює всіх сусідів, хоча я не знаю де вони взяли їх контакти, оскільки їх немає навіть в мене. Але я всім кажу, що це шахраї. Підготувала позов в поліцію, правда ще не встигла віднести.
- . Kltcredit тіло 7000. Питання: що від них можливо очікувати?
- FinX домовилися на щомісячний платіж.
Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені. Саме завдяки йому, напевно, я змогла зрозуміти, що так далі не може продовжуватися, треба щось робити.
Буду рада будь-яким підказкам та готова відповісти на запитання!
Завчасно всім дякую за підтримку та небайдужість.