Мій рейтинг банків на 2023 рік

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну моно банк ,більш доступніший (я про додаток ) ,інтуїтивно зрозумілий ,знову це моя думка ,якщо порівняти з екобанком ( Укргазбанк ) то небо і земля
Не користувалась послугами Монобанк,то й додатку не мала. А Укргазбанк,таке собі....

Теперь доберутся! Сколько раз говорили, чтобы не раскрывали что да как при ИП!!!
Ви хочете сказати,що виконавці не знають,що можна в кожний окремий банк направляти запит про відкриті рахунки згідно рнокпп?

Ви хочете сказати,що виконавці не знають,що можна в кожний окремий банк направляти запит про відкриті рахунки згідно рнокпп?
Есть ленивые исполнители, а мы им подсказывает. Хотя есть банки которые если счёт например зарплатный или пенсионный то в блокировке отказывают

Есть ленивые исполнители, а мы им подсказывает. Хотя есть банки которые если счёт например зарплатный или пенсионный то в блокировке отказывают
Якщо виконавець лінивий,то його ніхто не заставить ....

Якщо виконавець лінивий,то його ніхто не заставить ....
якщо банк нормальний, то банк шле його нах (якщо зарплата/соціалка падає) і нічого виконавець не зробить ні відповідальній особі банку, ні банку в цілому

якщо банк нормальний, то банк шле його нах (якщо зарплата/соціалка падає) і нічого виконавець не зробить ні відповідальній особі банку, ні банку в цілому
При 7 ВП Укргазбанк не блочив зарплатний рахунок. Лапушки просто👍

Я тепер ПУМБ люблю, за те, що мені рахунок не блокував. Та й умови норм мені зробили по кредиту , коли я прострочки мала в них

Я тепер ПУМБ люблю, за те, що мені рахунок не блокував. Та й умови норм мені зробили по кредиту , коли я прострочки мала в них
Наша любов до банків така мінлива. Не однолюби ми,ні..😂

У меня в привате счет фоп. Пользуюсь там. Удобное приложение терминал. В принципе работает как надо все. Вопросов нет. Моно и абанк да. Удобно и сенс банк норм вполне

Назад
Угорі