Cat1998
Форумчанин
- Дописи
- 15
- Реакції
- 25
- Бали
- 303
Cat1998 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не хочу починати цей допис, як усі, бо всі все розуміють. МФО відкривались, щоб закрити попередні. Нахапалась з літа. Щось перекривала сама (зп 20к), але зараз дійшла до ручки, в емоційному плані звичайно. Маю тут до вас запитання та потребую порад. Я б сама тягнула на собі ці суми, але морально не стягую. Я на антидепресантах, тому мій емоційний стан вже досить паскудний. Мій чоловік військовий, заробляє 40к + бойові. Він мріє про машину, давно. Марить нею, щодня уявляє момент коли вона буде в нього. Весь процес його до мрії я підтримувала і ніколи не просила грошей (через свою неграмотність тому і влізла у кредити). Чоловіку залишилось 1 місяць, щоб купити машину (яка вже на нього чекає), він довго збирав і таки на фінішній прямій.
Хотіла б запитати у чоловіків тут...я борюсь з собою в середині, щоб сказати чоловіку та попросити в нього про допомогу. Маю 180к( це з відсотками). Це 4к баксів, але що боляче - 3 місяці до його мрії. Він ці гроші заробляв кров'ю і потом. Чоловік любить мене, каже сильно. Ми нещодавно тільки одружились. Але я боюсь, говорити з ним про свою боргову яму. Тож, якщо ви чоловік і читаєте це, я була б вдячна за вашу думку/коментар/пораду.
Хотіла б запитати у чоловіків тут...я борюсь з собою в середині, щоб сказати чоловіку та попросити в нього про допомогу. Маю 180к( це з відсотками). Це 4к баксів, але що боляче - 3 місяці до його мрії. Він ці гроші заробляв кров'ю і потом. Чоловік любить мене, каже сильно. Ми нещодавно тільки одружились. Але я боюсь, говорити з ним про свою боргову яму. Тож, якщо ви чоловік і читаєте це, я була б вдячна за вашу думку/коментар/пораду.
Останнє редагування: