мій борг перед банком Пумб передали приватному виконавцю

• Автор теми Автор теми Машусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
набираете в поисковике автоматизована система виконавчого провадження
далее вводите свои ФИО (на украинском) в графе Тип Боржника и смотрите, какие по Вам есть производства

набираете в поисковике автоматизована система виконавчого провадження
далее вводите свои ФИО (на украинском) в графе Тип Боржника и смотрите, какие по Вам есть производства
По вашему ЕРБ и АСВП это разные базы? В ЕРБ автор себя не находит

Прийшов лист на пошту. В разі не сплати через 15 днів після отримання листа будуть збирати документи для передачі приватному нотаріус. Дату оплати встановили 26.06. Сума там не велика але раніше 6 липня не буду мати. Куди звернутись щоб вони не подавали до нотаріуса чи може їм кинути пару грн хай успокояться???

Прийшов лист на пошту. В разі не сплати через 15 днів після отримання листа будуть збирати документи для передачі приватному нотаріус. Дату оплати встановили 26.06. Сума там не велика але раніше 6 липня не буду мати. Куди звернутись щоб вони не подавали до нотаріуса чи може їм кинути пару грн хай успокояться???
Кинешь копейку передвинешь СИД оно тебе надо?

Вікторія1111, а яке у вас тіло і просрочка
3000 залишилось тіло і 2500 відсотків нарахахували (телевізор 24000) просрочка з січня. Хочуть 3500 і закрити його і ще є кредитка на 5000 так само з січня хочуть 1700
Кинешь копейку передвинешь СИД оно тебе надо?
Хочу закрити

у меня ПУМБ, немного офигел.... сделали ИНН в конце прошлого года, подали в суд на снос, остановили, на слушание не явились, суд перенесли, а сегодня они подали в Печерский суд с нерешенным вопросом по ИНН, вот так вот умеют

у меня ПУМБ, немного офигел.... сделали ИНН в конце прошлого года, подали в суд на снос, остановили, на слушание не явились, суд перенесли, а сегодня они подали в Печерский суд с нерешенным вопросом по ИНН, вот так вот умеют
сколько была просрочка и тело до ИНН? тоже им малеха торчу

Привіт всім отримала сьогодні звінок робот:телефонограма мій борг перед банком Пумб передали приватному виконавцю і та як 29.05 невпустила (тіпа)його у будинок для опису майна то по рішиню суду 5.06 знову приїдуть з поліцію і свідками для опису і вилучення майна о 10:00 таке може бути чи лякають?просрочка 5 місяців Тіло кредитної карти15к і відсотків вже набігло 3.700. Дякую
У єдиному реєстрі боржників України себе не знайшла

Мой точно передали, даже в реестре есть. Тоже ПУМБ.

machaparf, Доброго дня а як вони себе вели рік які були їхні дії?дякую
добрый день! они не очень доставучие, звонили или нет, не знаю.... я ни с кем не говорю из них..... точно знаю, что звонили контактному....но без наездов

Назад
Угорі