Mister Money + ТОВ «ДЕБТФОРТ УКРАЇНА», що чекати в 2026?

• Автор теми Автор теми crap4i.1315
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 68

crap4i.1315

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
41
Бали
158
crap4i.1315 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, сьогодні вирішим оцінити свою обстановку по кредитам, зайшов на сайт містер мані і побачив, що вони передали дебтфорт. Тіло 6000, протермінування 272 дні, чи двонять до мене не знаю, доо родичів не дзвонять. Що від них чекати, бо ві них пропозицій не надходило, в месенджери не пишуть? Йдуть на тіло? Швидко подають до суду і чи взагалі подають?

2 года с ними общаюсь) веселые ребята) на тело не идут
прикольно, не розумію невже їм краще жити з надією, що вони отримають всі свої хотілки ніж просто погодитися закрити за тіло

прикольно, не розумію невже їм краще жити з надією, що вони отримають всі свої хотілки ніж просто погодитися закрити за тіло
Ну тут видать до талого тянут, чтобы клиент сдался, мне лично спешить нету куда, я быстрее 5 судов закрою, чем с ними договорюсь )

Мне 2 года писали они, пока в 2024 не предложили тело.. как сейчас не знаю. На связь с ними не выходил вообще. Предложили тело-закрыл

Ну тут видать до талого тянут, чтобы клиент сдался, мне лично спешить нету куда, я быстрее 5 судов закрою, чем с ними договорюсь )
ну то добре, не буду думати за них, якщо захочуть то запропнують за тіло, а як ні то ні

Мне 2 года писали они, пока в 2024 не предложили тело.. как сейчас не знаю. На связь с ними не выходил вообще. Предложили тело-закрыл
значить просто почекаю

Назад
Угорі