Mister Money , просрочка 2025

• Автор теми Автор теми xsolnix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 2K
мені прислали такого листа, лякалка чи реально будуть продавати та судитись? накрутили великі відсотки , хочеться з ними якось пошвидше домовитись на нормальних умовах, без листів по прописці і тд…
типова лякался , в мене больше року висять , все тихо. 1,5 пропонують періодично

та шлють шараги листи в більшості, чому ви їх так боїтеся?
по прописці не живу, живуть батьки, вони знають про проблему але не хотілось би щоб вони це все читали отримували та нервували:(( тому намагаюсь дізнатись хто шле активно щоб скоріше з ними домовитись

мені прислали такого листа, лякалка чи реально будуть продавати та судитись? накрутили великі відсотки , хочеться з ними якось пошвидше домовитись на нормальних умовах, без листів по прописці і тд…
Лякалка , якщо маєете тіло , запропонуйте самі , постав ультиматум або сьогодні закриваю за тіло і вирішуємо питання або не отрімаєте нічого і нехай буде суд . Зазвичай вони звісно скажіть ні , а на наступний день пришлють повідомлення про тіло ))

та шлють шараги листи в більшості, чому ви їх так боїтеся?
а скажіть будь ласка, сьогодні прийшло наче щось прийшло на моє імʼя на укрпошту - це ці листи? я думала вони приходять до консьержки/у поштову скриньку дома чи під двері? у вас як воно було? вибачте за питання такі, просто дуже здивувалась, вперше таке

а скажіть будь ласка, сьогодні прийшло наче щось прийшло на моє імʼя на укрпошту - це ці листи? я думала вони приходять до консьержки/у поштову скриньку дома чи під двері? у вас як воно було? вибачте за питання такі, просто дуже здивувалась, вперше таке
Подивіться, можливо до суду подали. Позовна заява може бути.

може бути і позовна заява, а може бути і лякалка від шараги, мені рекомендованим теж присилали

Подивіться, можливо до суду подали. Позовна заява може бути.
дякую! вже завтра заберу… а до дверей вони листи не шлють? я чогось думала що так вони працюють, більше тиск щоб був

може бути і позовна заява, а може бути і лякалка від шараги, мені рекомендованим теж присилали
дякую! зрозуміла…

дякую! вже завтра заберу… а до дверей вони листи не шлють? я чогось думала що так вони працюють, більше тиск щоб був

дякую! зрозуміла…
Містер мані не шлють, а інші шлють Кредит 7, кредит плюс, мілоан, бізнеспозика, кредит капітал, слон кредит, можливо ще хтось не памʼятаю

Містер мані не шлють, а інші шлють Кредит 7, кредит плюс, мілоан, бізнеспозика, кредит капітал, слон кредит, можливо ще хтось не памʼятаю
і всі шлють на пошту щоб туди забирати ходити? не до адреси прямо?

сколько прошло времени? судя по тексу - фuгня. Продать или пойти в суд может любое мфо, но тут больше пугалка

по прописці не живу, живуть батьки, вони знають про проблему але не хотілось би щоб вони це все читали отримували та нервували:(( тому намагаюсь дізнатись хто шле активно щоб скоріше з ними домовитись
не пробывали арендовать почтовый ящик на свое имя чтобы письма которые адресованы лично вам, присылали не домой, а ложили в почтовую ячейку. Не знаю, поможет или нет, но как вариант. Можно уточнить на Укрпоште

Останнє редагування:
пугалка

Отримала сьогодні таке повідомлення:

Приймається рішення про Переуступку Прав Вимоги Третім особам, згідно з ч. 1 ст. 512 ЦКУ, за дії яких Компанія не несе відповідальності.

Що це? Протермінування 7 днів, в перший пропонували закрити одним платежем зі списанням, але тоді не мала коштів

Отримала сьогодні таке повідомлення:

Приймається рішення про Переуступку Прав Вимоги Третім особам, згідно з ч. 1 ст. 512 ЦКУ, за дії яких Компанія не несе відповідальності.

Що це? Протермінування 7 днів, в перший пропонували закрити одним платежем зі списанням, але тоді не мала коштів
В мене продали через 2 місяці +- навіть не знаю кому, ніхто за них не дзвонить

Назад
Угорі