Містер мані в 2026 році

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 98

horizon

Перевірений
Дописи
128
Реакції
51
Бали
68
horizon не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт , розкажіть щось по містер мані , протермінування 50 днів , спілкуюсь з менеджером Світлана) , крутить щоб я заплатив бо передадуть завтра колекторам , з 6000 хочуть майже 20000 , як вони себе поводять?

Всім привіт , розкажіть щось по містер мані , протермінування 50 днів , спілкуюсь з менеджером Світлана) , крутить щоб я заплатив бо передадуть завтра колекторам , з 6000 хочуть майже 20000 , як вони себе поводять?
Ничего себе, Светлана ещё работает там, в 23м еще с ней общался ) спокойная шарага, окружение не трогает, но на списания не шли, продали какой-то шараге, те тоже не хотят за тело, живём дальше, ждём лучшие времена)

То ще пока буде мене доставати Світлана , вона грозиться що вже продаєм завтра , я її декілька оплати обіцяв але несклалось)

Я с ним сначала договорился на 28 декабря закрыть кредит.. не помню за тело вроде +2-3к но чет не срослось и упал в игнор.. с тех пор тишина а протерминування ну хз... месяца полтора наверное уже или месяц.. ваще не трогают.. не будь их у меня в списке я и забыл бы о них.

в мене вже більше року протермінування. з 8000 пропонують закрити за 9500, але зараз на них грошей нема, спочатку просили 12 000

Назад
Угорі