Танюха 34678
Форумчанин
- Дописи
- 139
- Реакції
- 5
- Бали
- 3600
Танюха 34678 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як вони себе поводять 7 день прострочки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Норм.Тиша, навіть до війни. Телефонують рідко та гарно просять , щось заплатити.Як вони себе поводять 7 день прострочки?
Нормально в принципеЯк вони себе поводять 7 день прострочки?
Взагалі не самі спокійні були,тепер продали фінколлекту а ті вже тіло просять.можливо закриюЯк вони себе поводять 7 день прострочки?
Продали за 10% от тела кредита... Нда, выгодно)))Взагалі не самі спокійні були,тепер продали фінколлекту а ті вже тіло просять.можливо закрию
Вибачте,хотіла написати Самі спокійні!!Взагалі не самі спокійні були
То може сотку закинули ахахаПродали за 10% от тела кредита... Нда, выгодно)))
Як у Вас зараз з ними? В мене вже тиждень прострочка. 1 раз дзвонилиПрийшло сьогодні повідомлення. Построчка по платежу декілька днів![]()
Як зараз справи з ними? В такий період ?
Намагаються зняти кошти з картки, Але їх там нема??Як у Вас зараз з ними? В мене вже тиждень прострочка. 1 раз дзвонили
То все гарно, але дивіться, щоб вони не загнали картку в овердрафт. Тоді буде не до сміху. Закривайте рахунок та відкривайте новий.Намагаються зняти кошти з картки, Але їх там нема??
А сильно кошмарять? Телефонують до оточення?Намагаються зняти кошти з картки, Але їх там нема??
З оточення ніхто не каже що дзвонять. А до мене - не знаю. Багато хто дзвонить.А сильно кошмарять? Телефонують до оточення?
Вже зробила) дякую!То все гарно, але дивіться, щоб вони не загнали картку в овердрафт. Тоді буде не до сміху. Закривайте рахунок та відкривайте новий.
В мене 3+ років прострочки у цього містера. За весь цей час я бачив листів 5-7 від них і все. Це було до війни, після початку взагалі нічогоЯк вони себе поводять 7 день прострочки?