⚖️ Мінус 50% вимог ТОВ ФК Віва Капітал

Дописи
466
Реакції
549
Бали
323
Клієнтка каже, що я маю частіше знаходити час на публікацію результатів справ))
Отже, оскільки шанси на успіх були очевидні, а клієтка прийшла на стадії вже апеляції, було подано апеляційну скаргу та зменшено борг за результатом вдвічі.
1783861622978.webp

Клієнтка каже, що я маю частіше знаходити час на публікацію результатів справ))
Отже, оскільки шанси на успіх були очевидні, а клієтка прийшла на стадії вже апеляції, було подано апеляційну скаргу та зменшено борг за результатом вдвічі.
1783861622978.webp
Думаете с нашей судебной системой действительно можно быть настолько уверенным в позитивном результате?
Мне кажется, нет, такие есть абсурдные постановы....
Хорошо, что в этом случае получилось выйти в плюс на 10к, но можно было же и добавить 10к к долгу.
Как можно обещать то или иное решение суда?

Думаете с нашей судебной системой действительно можно быть настолько уверенным в позитивном результате?
Мне кажется, нет, такие есть абсурдные постановы....
Хорошо, что в этом случае получилось выйти в плюс на 10к, но можно было же и добавить 10к к долгу.
Как можно обещать то или иное решение суда?
А хто обіцяє то чи інше рішення? Є шанси і практика, є довіра мого клієнта моєму досвіду. Я ніколи не кажу, що напевне буде, я говорю про те, як вирішуються ті чи інші справи за аналогічних умов і обставин, які є шанси та наскільки з огляду на практику вони хороші, але рішення приймає суд. Якщо хтось Вам обіцяв 100% виграшне, то... задавайте туди питання

Назад
Угорі