Мілон продав КРЕДИТ-КАПІТАЛ

• Автор теми Автор теми Sku4nzhit vozmikredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я тоже под настроение могу с ними пообщаться, но ничего нового не говорят, все одно и то же! Постоянно высылают документы! ?
И мне тоже уже месяц шлют документы)). Звонят девочки и спрашивают: почему не платите? Я отвечаю: кому? Вам? А вы кто? На каком основании? Договора нет - досвидания. Она говорит (уже 3й раз за месяц) мы вам высылали..я уточню у начальства и перезвоню.....и тишина.:rolleyes:

И мне тоже уже месяц шлют документы)). Звонят девочки и спрашивают: почему не платите? Я отвечаю: кому? Вам? А вы кто? На каком основании? Договора нет - досвидания. Она говорит (уже 3й раз за месяц) мы вам высылали..я уточню у начальства и перезвоню.....и тишина.:rolleyes:
Я когда у них потребовала договор и спросила на каком основании продолжают насчитывать процент, звонилка сослалась на личный кабинет миллоан, мол: открывайте там и читайте, больше с ними не общаюсь

Сьогодні отримала листа від Кредит капіталу, в ньому два повідомлення: повідомлення про відступлення права вимоги і повідомлення-вимога.
Які наступні дії? Мороз і чекати суду? Бо я вже заплуталась з цими мфо...?
Я так розумію, в мене пішов етап збору макулатури.

І знову дякую! Щось два дні мене почали атакувати, і я патєрялася(((((
І це лишень 3 мфо, а ще швидко гроші і Укрпозика, і ще п'ятріка інших

Mercato®, і як я правильно зрозуміла, це не були документи мені надіслані, а лишень повідомлення? Не можу знайти на форумі зразок запитів, чи можна просто своїми словами? Щоб я не намудрувала дурниць якись собі в мінус

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі