Мілоан! У кабінеті немає повної суми до погашення

• Автор теми Автор теми Monika...11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 925
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Monika...11

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
28
Бали
2625
Monika...11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає...
У мене у кабінеті Мілоан немає суми яку вони хочуть, а я хочу написати на них лист в комісію.
Хто може допомогти як правильно скласти?

Вкладення

• Screenshot_2019-05-29-07-45-43.webp
    Screenshot_2019-05-29-07-45-43.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 71
Теперь, Вы можете узнать свою сумму долга у нового кредитора. Врядли Милоан Вам скажет, т.к. продали Вас. Для того чтобы писать в НКФУ, Вам сначала нужно узнать № договора Милоан-новый кредитор, сумму и только тогда писать в НКФУ, но уже на нового кредитора. Так говорит Нацкомфин

Теперь, Вы можете узнать свою сумму долга у нового кредитора. Врядли Милоан Вам скажет, т.к. продали Вас. Для того чтобы писать в НКФУ, Вам сначала нужно узнать № договора Милоан-новый кредитор, сумму и только тогда писать в НКФУ, но уже на нового кредитора. Так говорит Нацкомфин
Номер договору маю , аа лист ж приходив.
Там є сума
Дякую ?

Капитал ахах) забудьте что Вы что то должны. Эти шл*хи мне раз 5 звонили после чего уже полгода в инактиве. У них ни договоров ни права что то требовать нету, как впрочим и у остальных

Капитал ахах) забудьте что Вы что то должны. Эти шл*хи мне раз 5 звонили после чего уже полгода в инактиве. У них ни договоров ни права что то требовать нету, как впрочим и у остальных
Це так , але спробуйте пояснити це рідним (

Мне капитал прислал письмо обычное что с 4000 хотят 22 000 и оплатить надо срочно так как растет штраф.. и в суде будут указаны ввсе штрафные санкции которые я должна оплатить...

Мене тоже капіталу продали.А мілоан взагалі мене заблокував.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі