Мілоан і Кредит Капітал.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 12K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
19 лютого мій борг в мілоан продали кредит капіталу, повідомили про це смс. Сьогодні дзвонив робот, повідомив туж інформацію. Надиктував контактний номер телефону. Хто мав з ними справу? Що з контора той Кредит Капітал? Як вони діють?

19 лютого мій борг в мілоан продали кредит капіталу, повідомили про це смс. Сьогодні дзвонив робот, повідомив туж інформацію. Надиктував контактний номер телефону. Хто мав з ними справу? Що з контора той Кредит Капітал? Як вони діють?
А сколько по времени у Вас просрочка была?

У менятри месяца просрочка,прислали смс о продаже и смс о закрытии,но сегодня позвонили с кредит капитал о долге,я потребовала договор на укр почту но та коза отказала,мол она ети незанимаеться,10 раз позвонила и расказала о проблеме,и меня заблочили,минус один кредит

Все как обычно, звонки с утра до вечера, письма, я их игнорирую, договор о праве переустука не дают, договориться с ними невозможно , пусть гуляют лесом, вот уже год гуляют, звонки блокирую.

Письма и звонки уже год у них!
Як часто телефонують?
а до рідні тарабанять?
Мене теж таке питання цікавить?
Листи на УКР пошту?

А сколько по времени у Вас просрочка была?
Та хто його знає. Місяців три чотири, точно не знаю, бо з ними не спілкувалась і до особистого кабінету не заходила.
У менятри месяца просрочка,прислали смс о продаже и смс о закрытии,но сегодня позвонили с кредит капитал о долге,я потребовала договор на укр почту но та коза отказала,мол она ети незанимаеться,10 раз позвонила и расказала о проблеме,и меня заблочили,минус один кредит
Щось не зрозуміла... То ви до них самі дзвонили 10 разів чи як?

Назад
Угорі