Milian, pango, amigo, tengo в 2026

• Автор теми Автор теми MarioWild
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Подскажите пожалуйста,через сколько эти шараги продают договор ?
По моєму досвіду десь через 3-4 місяця продають, в мене є в усіх них, плюс я був їх постінйник клієнт, отака справа. До цього довгий досить час пропонують за тіло закрити. Фактори-перекупи таких умов вже не дають, щонайменше зараз, може щось буде потім. Так що, якщо є можливість закривати їх на таких умовах, і нема більш термінових погашень в планах, то я б їх брав.

По моєму досвіду десь через 3-4 місяця продають, в мене є в усіх них, плюс я був їх постінйник клієнт, отака справа. До цього довгий досить час пропонують за тіло закрити. Фактори-перекупи таких умов вже не дають, щонайменше зараз, може щось буде потім. Так що, якщо є можливість закривати їх на таких умовах, і нема більш термінових погашень в планах, то я б їх брав.
мені за тіло не хочуть, тільки +2-3к, є сенс тягнути? прострочки по 2 місяці

мені за тіло не хочуть, тільки +2-3к, є сенс тягнути? прострочки по 2 місяці
Були і +2-3к зверху на початку, під кінець перед продажем десь місяць йшли. Можливо це тому що я був постійник в них, і брав деякі кредити в них на макс. суму. Тягнути чи ні залежить від ваших планів, стратегій. Я б їх з радістю закрив, якщо б була можливість. Бо продали ото в ЄАПБ, а вони відморожені. Просто мовчать, жодних пропозицій, хочуть максимально нараховану суму. Але й далі її вже не накручують.

Були і +2-3к зверху на початку, під кінець перед продажем десь місяць йшли. Можливо це тому що я був постійник в них, і брав деякі кредити в них на макс. суму. Тягнути чи ні залежить від ваших планів, стратегій. Я б їх з радістю закрив, якщо б була можливість. Бо продали ото в ЄАПБ, а вони відморожені. Просто мовчать, жодних пропозицій, хочуть максимально нараховану суму. Але й далі її вже не накручують.
та гроші то є але хочеться аитиснути на тіло і заьути як страшний сон, ну
та я теж постійний, брав по 2-3 рази і повертав, думаб все ж не варто ризикувати і закрити з 5 к переплатою за тіла 22 тисячі в сумі, реально якщо продадуть і не запропонують перед цим тіло то буде гірше

Подскажите, пожалуйста, у вас на каком сроке продали? Перед продажей месяц +2-3к предлагали, а перед самой продажей тело?

Подскажите, пожалуйста, у вас на каком сроке продали? Перед продажей месяц +2-3к предлагали, а перед самой продажей тело?
Насправді добрий місяць чи більше за тіло пропонували. Я б зробив, але були більш термінові борги, та й зараз є. Фігово що продали, всі поспішають дуже.

Про строки продажу написав вище - 3-4 місяця від прострочки, продали всі (в мене в їх трьох віртуальних конторах було - Miloan, Tengo, Amigo). Партнерка з іншим ТОВ, але їх же кабінетом (Pango) теж продали, думаю вони всі насправді одна контора.

Привіт всім!
Мілоан 68 днів прострочки запропонували тіло +2к. Акція 3 дні.
Підкажіть з досвіду , через ці 3 дні вони ще якийсь час будуть пропонувати?
І чи потрібно просити в них гарантійний лист перед здійсненням платежу? Як правильно це робиться?

Привіт всім!
Мілоан 68 днів прострочки запропонували тіло +2к. Акція 3 дні.
Підкажіть з досвіду , через ці 3 дні вони ще якийсь час будуть пропонувати?
І чи потрібно просити в них гарантійний лист перед здійсненням платежу? Як правильно це робиться?
Як справи?закрили?де вони присилають ці пропозиції?чи просили цей гарантійний лист,чи просто потрібно оплатити в особистому кабінеті?

Добрий день як справи,чи йдуть ці 4 МФО на тіло кредиту з маленькими відсотками,який план дій , скільки чекати на адекватні пропозиції?

Miloan тіло 7600 хочуть до закриття +2 К
42 дні прострочки, спілкуючись з ними сьогодні пропонувала зі свого боку закрити за 8600 вони не погоджуються. Варто чекати на тіло

Miloan тіло 7600 хочуть до закриття +2 К
42 дні прострочки, спілкуючись з ними сьогодні пропонувала зі свого боку закрити за 8600 вони не погоджуються. Варто чекати на тіло
За тіло навряд.Перед продажем пропонують тіло+1к/2к .Продають через +- 3 місяці

Назад
Угорі