Мікрозайму 3 роки

• Автор теми Автор теми Andda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 3K

Andda

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
22
Бали
2560
Andda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брав кредит в Манівео ще 25.11.2016р ..
Чого я тільки не наслухався за цей час))
Були і хабіби і магомеди що я винен їм по 20к зелених,і тіпа слідчі дзвонили що на мене позов подали і є в мене сутка що б я рішив питання сам інакше кримінал:eek: і багато різних байок які всі чули)))
Тепер кредит знаходиться в Профіт капіталі уже як два роки десь, я від них кожний день чую що у вас є 3дня інакше траляля....

Так вот суть питання, іскова давність (чув де дзвін та не знаю де він) розмусольте будь ласка , що до чого,як взагалі проходить процес..
На днях прислали пісульку що "новорічна пропозиція" з ваших 15тис списали 11 ,сплатіть решту і борг буде закрито(платити не збираюсь це точно ,пісулька немає ні нормальної мокрої печатки ні підпису....)
При вимаганні від них нормальних договорів, і документів що дійсно підтверджують дану пропозицію =) ,переходять на "горіння жопи" і хамовито кидають трубку)))
Я так розумію, це зроблено щоб продовжити іскову давність, і тп...
Якщо не правий поправте, і порадьте що робити далі ,і дочого готуватись подальше, я планую посилати їх до посліднього(а вони зараза уже рідше дзвонять:lol:))))

Если 3 года вытерпел, то уже нечего не страшно, а по поводу исковой давности, нужно в юриста консультироваться и то после того как в суд подадут...

У меня манивео тоже неоплачено ещё с 2014 года,но так как тел украли то и ни кто не звонит,тоже продали правда не помню кому смотрела по рейтингу себя!но что они предъявят даже если в суд подадут да ни чего,бумажек ни каких не было от них,сплю спокойно

Три роки не цікавилися ви, то навіщо зараз щось там шарудіти. Ви самі ясно написали, що сплачувати не збираєтесь.
Простіть їм їх борг.

Простіть їм їх борг.
Я їм уже давно простив)))
Ну я не тощо не цікавився, я начитався багато інформації,дуже багато доречі з цього форуму))
Ну я готовий заплатити тіло але вони не щось не готові)))
Подзвонили сьогодні з КАфактора , сказали якщо не оплатиш то в кінці року вони продадуть кредит якісь азербайджанській колекторській конторі???, я давно так не сміявся)

Останнє редагування:
Брав кредит в Манівео ще 25.11.2016р ..
Чого я тільки не наслухався за цей час))
Були і хабіби і магомеди що я винен їм по 20к зелених,і тіпа слідчі дзвонили що на мене позов подали і є в мене сутка що б я рішив питання сам інакше кримінал:eek: і багато різних байок які всі чули)))
Тепер кредит знаходиться в Профіт капіталі уже як два роки десь, я від них кожний день чую що у вас є 3дня інакше траляля....

Так вот суть питання, іскова давність (чув де дзвін та не знаю де він) розмусольте будь ласка , що до чого,як взагалі проходить процес..
На днях прислали пісульку що "новорічна пропозиція" з ваших 15тис списали 11 ,сплатіть решту і борг буде закрито(платити не збираюсь це точно ,пісулька немає ні нормальної мокрої печатки ні підпису....)
При вимаганні від них нормальних договорів, і документів що дійсно підтверджують дану пропозицію =) ,переходять на "горіння жопи" і хамовито кидають трубку)))
Я так розумію, це зроблено щоб продовжити іскову давність, і тп...
Якщо не правий поправте, і порадьте що робити далі ,і дочого готуватись подальше, я планую посилати їх до посліднього(а вони зараза уже рідше дзвонять:lol:))))
Добре, що все так склалось! Успіхів Вам!

Вкладення

• Screenshot_2020-01-25-00-49-39-943_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-01-25-00-49-39-943_com.android.chrome.webp
    50.3 Кб · Перегляди: 123
Повний мороз до цього часу таких декілька нічого за цей період не зробили вони
Ви ще заходите в ОсКаб? Я лише три дні, а не три роки, але не заходжу, бо знаю, що вони це бачать і почнуть ще дужче телефонувати.
Скільки їх у Вас ?

Всім привіт, в кого які успіхи ?)
Давно на форум не заходив ...перестали взагалі мені дзвонити уже більше року ))
Я походу їх переміг 3 колекторских кантори Не витримали:труселя:
Єдине що попортили мені кредитний рейтинг , висить в реєстрі не оплачений борг...так що тепер мені кредитів не бачити:lol:

Були і хабіби і магомеди
??? дякую за настрій)) хабіби і магомеди значно повеселили) а ще прикольно, коли программа гетконтакт висвічує, як вони підписані ?????
Єдине що попортили мені кредитний рейтинг , висить в реєстрі не оплачений борг...так що тепер мені кредитів не бачити:lol:
В мене ось тиждень просрочки. Дзвонять, немов срачка на них напала, а бумага в мене залишилась ?

О вони будуть вам ще довго дзвонити, якщо судити по моїй історії..
Хоча не знаю як у них там зараз, наскільки я пам'ятаю через 2 чи 3 місяців вони продають кОлєкам...

Мне бы так,пусть простят я больше не возьму

С самого начала просрочек вообще ни разу не брал трубку с незнакомых номеров (8 МФО, просрочки пошли с февраля 2020 года). До сих пор звонят периодически, но уже редко.

С самого начала просрочек вообще ни разу не брал трубку с незнакомых номеров (88 МФО, просрочки пошли с февраля 2020 года). До сих пор звонят периодически, но уже редко.
У вас 88 мфо?

Назад
Угорі