Мікропозики продали кредити колекторам, але невідомо яким.

• Автор теми Автор теми rocket34
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

rocket34

Форумчанин
Дописи
108
Реакції
72
Бали
1825
rocket34 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить інформація більш глобально, продали 3 мої позики по 1к грн невідомо кому. Як знайти ці контори,щоб віддати тіло ? Дайте пораду. Може треба звернутись до першоджерел,у тих,у кого брав ?

Цікавить інформація більш глобально, продали 3 мої позики по 1к грн невідомо кому. Як знайти ці контори,щоб віддати тіло ? Дайте пораду. Може треба звернутись до першоджерел,у тих,у кого брав ?
Знайдіть зміст у виділеному тексті

Со смыслом, однако ?
Хаха, та да, ржака. Я також 3 роки морозився, вже ніхто і не дзвонив,забули з років 2,5. Сам сирота, родичів нема, прописаний взагалі в дупі світу, де мене ніхто не знає і николи не чув, тобто мені чісто поx на ці кредики. Але я просто морально виснажений, з цієї точки зору хочу позбутися тягара. Сума не велика, забути це все як страшний сон. А ви шукайте далі "смисл",якщо цей форум мана небесна, де треба свій час марнувати. Лол
Знайдіть зміст у виділеному тексті
Чув ,приколіст, закинь свій послуговий списочок, разом потащімся. Піджак вцепи, а на нього медалі, за мороз перед конторами, я особисто тобі вручу : "самий крутий ігнорщік". Якщо нема що по ділу написати,то будь-ласка, мимо каси

Останнє редагування:
А ви шукайте далі "смисл",якщо цей форум мана небесна, де треба свій час марнувати. Лол
То не марнуй, проходь повз і не бризгай желчью
Чув ,приколіст, закинь свій послуговий списочок, разом потащімся. Піджак вцепи, а на нього медалі, за мороз перед конторами, я особисто тобі вручу : "самий крутий ігнорщік".
Тащись в одиночку)
Якщо нема що по ділу написати,то будь-ласка, мимо каси
Не вказуй будь ласка де і що мені писати, я не в тебе вдома. І я не вказуватиму тобі напрямок руху.
Проще себе поводь "умнік" і нікому твоя агресія нах не потрібна.
Щось не подобається - натисни кнопку "вихід" і допобачення.

То не марнуй, проходь повз і не бризгай желчью

Тащись в одиночку)

Не вказуй будь ласка де і що мені писати, я не в тебе вдома. І я не вказуватиму тобі напрямок руху.
Проще себе поводь "умнік" і нікому твоя агресія нах не потрібна.
Щось не подобається - натисни кнопку "вихід" і допобачення.
Дружок, тему я створив для вирішення проблеми, а не читати твій збльов, поради на кнопку вихід і тд,я в тебе не просив,по суті розмову веди, не спригуй. А де агресія? Мені ти не цікавий, щоб я до тебе якісь емоції проявляв. Сидиш тут роками,зібрати пару копійок не можеш,тільки другим радиш нічого не платити ,щоб самому спокійніше було,йди мимо,повторюю. По темі нема що сказати ? Того чому ти мій час марнуєш, блукай

А как вы узнали о том что ваши кредиты продали коллекторам?)

Гляньте в убкі. Туди майже всі контрои подають інфо. З моїх там тільки швидко грошей немає.

Дружок, тему я створив для вирішення проблеми, а не читати твій збльов, поради на кнопку вихід і тд,я в тебе не просив,по суті розмову веди, не спригуй. А де агресія? Мені ти не цікавий, щоб я до тебе якісь емоції проявляв. Сидиш тут роками,зібрати пару копійок не можеш,тільки другим радиш нічого не платити ,щоб самому спокійніше було,йди мимо,повторюю. По темі нема що сказати ? Того чому ти мій час марнуєш, блукай
Ну я тобі не дружок по-перше.
А по-друге, ти краще свої копійки рахуй, які потім злиєш хто зна кому і невідомо за що. Тож я якраз тобі написав по темі. Але ж ти читати не вмієш мабуть. Буквар напевно занадто дорого для тебе.

Гляньте в убкі. Туди майже всі контрои подають інфо. З моїх там тільки швидко грошей немає.
Точна відповідь. Статус: продано. Але нема інфи кому
Ну я тобі не дружок по-перше.
А по-друге, ти краще свої копійки рахуй, які потім злиєш хто зна кому і невідомо за що. Тож я якраз тобі написав по темі. Але ж ти читати не вмієш мабуть. Буквар напевно занадто дорого для тебе.
Не хочу повторювати декілька раз, ти мені не цікавий, щоб твої "доводи", як комаря по стіні розмазувати. Не турбуй

Не хочу повторювати декілька раз, ти мені не цікавий, щоб твої "доводи", як комаря по стіні розмазувати. Не турбуй
Ще раз для "особливих" : тобі відповіли по темі. Про те, що не вартує платити невідомо кому і невідомо за що. Але ж ти вумний, тож незрозуміло навіщо тобі цей форум "де марнують час".

Точна відповідь. Статус: продано. Але нема інфи кому
Так, там не вказують кому. По сумі чи номеру договора немає повторень? Якщо ні, значить не подали інфо в убкі і хіба що взнавати у мфо, кому продали або чекати, поки новий кредитор сам вийде на зв‘язок ?‍♀️

Так, там не вказують кому. По сумі чи номеру договора немає повторень? Якщо ні, значить не подали інфо в убкі і хіба що взнавати у мфо, кому продали або чекати, поки новий кредитор сам вийде на зв‘язок ?‍♀️
Дякую за адекватну, аргументовану відповідь. Хай щастить! Буду розбиратись
Ще раз для "особливих" : тобі відповіли по темі. Про те, що не вартує платити невідомо кому і невідомо за що. Але ж ти вумний, тож незрозуміло навіщо тобі цей форум "де марнують час".
Я ж наче відповів,що в такі поради мене не цікавлять. Я хочу віддати кошти, які брав, нащо ти мене чіпаєш? Я не розумію, чого ти до мене пристав

Я ж наче відповів,що в такі поради мене не цікавлять. Я хочу віддати кошти, які брав,
Це твоя справа.
Я не розумію, чого ти до мене пристав
Не пристав, а відповів на твої випади.
Обзивати людей лолами і форум "марнуванням часу" і очікувати іншої реакції така собі сподіванка.
Удачі в пошуках.

Це твоя справа.

Не пристав, а відповів на твої випади.
Обзивати людей лолами і форум "марнуванням часу" і очікувати іншої реакції така собі сподіванка.
Удачі в пошуках.
Я розумію,що тобі скучно і ти бажаєш спілкування, мабуть більше в тебе його в реальному житті немає. З англійської- lots of laughs (сміх),тримаю в курсі, пізнавальна хвилинка для особливих)))).
Марнування часу це твоя демагогія з приводу того ,що мені робити, а не відповіді на конкретне запитання. В останнє тебе прошу, інтелектуал ти антиколекторський,йди далі, не пиши тут нічого, мені не потрібні твої поради,твоя писанина для мене не несе ніякої користі,а висміювати тебе я не хочу,тому збережи свої залишки самоповаги)))))

Я розумію,що тобі скучно і ти бажаєш спілкування, мабуть більше в тебе його в реальному житті немає.
Ага, майже вгадав)
Марнування часу це твоя демагогія з приводу того ,що мені робити, а не відповіді на конкретне запитання.
Читати навчись... і трохи мізки включати.
В останнє тебе прошу, інтелектуал ти антиколекторський,йди далі, не пиши тут нічого
Спочатку правила форуму почитай, якщо знайдеш де мені можно чи не можно писати - дай знати)
висміювати тебе я не хочу,тому збережи свої залишки самоповаги)))))
:попкорн:
Спробуй, буде цікаво)

Открываете убки, кредитную историю. Находите контору, где написано "продано". Смотрите в ее описании в графах чуть ниже слова должны быть - "вторинний кредитор" - напротив них указан код эдрпоу (это код организации кому продано).
В гугл поиске вводите этот код и выдает название этого вторинного кредитора, кому продали. Потом уже им писать и просить договор изначальный между вами и первым кредитором и договор факторинга или что там у них есть.
Еще вариант, если указывали свою эл. Почту, то часто конторы сами присылают уведомления , что продали или переуступили тому-то. Я когда не знала про то, что код вторичного кредитора указывается в убки, искала в почте и находила такие уведомления.

Останнє редагування:
Открываете убки, кредитную историю. Находите контору, где написано "продано". Смотрите в ее описании в графах чуть ниже слова должны быть - "вторинний кредитор" - напротив них указан код эдрпоу (это код организации кому продано).
В гугл поиске вводите этот код и выдает название этого вторинного кредитора, кому продали. Потом уже им писать и просить договор изначальный между вами и первым кредитором и договор факторинга или что там у них есть.
Еще вариант, если указывали свою эл. Почту, то часто конторы сами присылают уведомления , что продали или переуступили тому-то. Я когда не знала про то, что код вторичного кредитора указывается в убки, искала в почте и находила такие уведомления.
У меня такой графы нет,проверял,мб это нужно подключить статус контроль. Пока не буду

У меня такой графы нет,проверял,мб это нужно подключить статус контроль. Пока не буду
Тогда писать первичному кредитору что-то типа, увидел в убки долг по вашему мфо, но я кажется такой договор не заключал или кажется я его уже погашал и это какаято ошибка. Прошу проверить, выслать договор.
И они должны ответить, что кредит был продан туда-то).
По опыту знаю, что стоит написать им, что такой договор не заключали или уже погасили, то они очень быстро отвечают)

Назад
Угорі