Мікрокредити, прострочка. Які МФО телефонують третім особам та подають до суду?

• Автор теми Автор теми Wolodymyrrr11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 293
  • Перегляди Перегляди 16K
А в кого був кредит в авира и cly ?
В мене був , cly в перший день прострочки знайшли телефони батьків і одразу їм зателефонували, після того як я один раз скинув трубку від них.
Авіра мені телефонували тільки.

В мене був , cly в перший день прострочки знайшли телефони батьків і одразу їм зателефонували, після того як я один раз скинув трубку від них.
Авіра мені телефонували тільки.
В яку годину вони починають дзвонити ?

Це через скількох днів просрочки? Чи ви сказали що оплатите -+ через декілька днів?
Це в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.
Ну те що cly одразу батькам зателефонував , мене здивувавало

А як вони спілкуються ?чи відразу бикують ?
Вопшем: ідеально замінити сімку собі і близьким. Якщо ні- ви слухавку просто не берете з чужих номерів, можете собі та близьким поставити труколлєр.

Коли пройде декілька днів, а може, +- тиєжень, то починали розказувати страшилки про арешт майна, можливо, приїзд калєзторів додому, суд і інше. Будуть морально тиснути щоб ви або ваші рідні злякались і побігли оплачувати кредит. Нехвй посилають або говорять що вас не знають або з вами не спілкуються. Це якщо не можуть не підіймати слухавку і без труколлєра. Відпадуть непотрібні ваші знайомі, які можуть влаштовувати вам істерики на фіга ви дали їх номер. Якщо що- відправляйте їх в поліцію, нехай пишуть заяви, навіть на вас.

Спочатку ці ****** будуть малювати заоблачні суми. Не розмовляйте з ним і нічого не обіцяйте. Не ведитесь на реструктиризацію чи як там її. 1 день затримка- все потрібно платити заново. Ніяких пролонгацій. Не беріть в борг у людей щоб віддати цим шарагам, не беріть інші кредити і не прлсіть щоб вони взяли кредит на себе, а ви їм будете віддавати. Ні фіга не вийде.

Я своїм рідним розказала що я понабиралась, але до кєра часу боялась і платила пролонгації, брала інші кредити. Вопшем, як і усі. Якщо що- покахуйте форум- тут нас багато.

Заходьте в просрочкм, через пару місяців можуть давати адекватні умови до закриття, то дивіться самі чи платити чи еі. Але зараз такий час, що ніїто ні в чому нн впевненний.

Можливо зараз вони +- нормально спілкуються, а не верещать як бєшені, але, думаю, ні фіга не змінилось.
А з вами як спілкувались в перші дні просрочки ?
Це в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.
А, ну пару днів то норм, якщо обіцяли і заплатили. Хоч заново не лізьте в цю кабалу, бо вони ж і будуть пропонувати еавіть більші суми

Надіюсь що домовлюсь з ними на пару днів,а там внесу оплату .головне щоб батькам не телефонували

А який графік роботи ?
С 9-18?
В авірі
Сказали щоб оплатила до 18:00
Так цікаво будуть телефонувати після

А який графік роботи ?
С 9-18?
В авірі
Сказали щоб оплатила до 18:00
Так цікаво будуть телефонувати після
Ну мені не дзвонили, я сказав що до 17:00 оплачу, на наступний день вже дзвонили

Заплатив , на наступний день , там тіло було разом з відсотками 2000 грн.
Мені цікаво де беруть номера батьків
Ну моїй мамі вже дзвонили
Хоча в мене не було пропущених від них
Заплатив , на наступний день , там тіло було разом з відсотками 2000 грн.
І як так розумію авіра і cly це одна компанія ?
Бо номери в них дуже схожі

Останнє редагування:
Назад
Угорі