Lana86
Форумчанин
- Дописи
- 1241
- Реакції
- 1340
- Бали
- 2860
Lana86 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонили, писали - все как обычно.Тоесть почти год вас не трогали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звонили, писали - все как обычно.Тоесть почти год вас не трогали?
Це зекредит або бананакредитТам только написан получатель кредит.погашения и все
В мене був , cly в перший день прострочки знайшли телефони батьків і одразу їм зателефонували, після того як я один раз скинув трубку від них.А в кого був кредит в авира и cly ?
В яку годину вони починають дзвонити ?В мене був , cly в перший день прострочки знайшли телефони батьків і одразу їм зателефонували, після того як я один раз скинув трубку від них.
Авіра мені телефонували тільки.
3 9 :00В яку годину вони починають дзвонити ?
А як вони спілкуються ?чи відразу бикують ?3 9 :00
Нормально, ввічливо попросили, щоб я передзвонив, запитали коли я планую платитиА як вони спілкуються ?чи відразу бикують ?
А з вами як спілкувались ?автра і clyНормально, ввічливо попросили, щоб я передзвонив, запитали коли я планую платити
Це через скількох днів просрочки? Чи ви сказали що оплатите -+ через декілька днів?Нормально, ввічливо попросили, щоб я передзвонив, запитали коли я планую платити
А з вами як спілкувались в перші дні просрочки ?Це через скількох днів просрочки? Чи ви сказали що оплатите -+ через декілька днів?
Це в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.Це через скількох днів просрочки? Чи ви сказали що оплатите -+ через декілька днів?
Вопшем: ідеально замінити сімку собі і близьким. Якщо ні- ви слухавку просто не берете з чужих номерів, можете собі та близьким поставити труколлєр.А як вони спілкуються ?чи відразу бикують ?
А з вами як спілкувались в перші дні просрочки ?
А, ну пару днів то норм, якщо обіцяли і заплатили. Хоч заново не лізьте в цю кабалу, бо вони ж і будуть пропонувати еавіть більші сумиЦе в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.
Ну те що cly одразу батькам зателефонував , мене здивувавало
Надіюсь що домовлюсь з ними на пару днів,а там внесу оплату .головне щоб батькам не телефонувалиЦе в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.
А який графік роботи ?Це в перший день прострочки, і я на наступний день оплатив там тіло було маленьке, тому не знаю, як вони себе далі поводять.
Ну мені не дзвонили, я сказав що до 17:00 оплачу, на наступний день вже дзвонилиА який графік роботи ?
С 9-18?
В авірі
Сказали щоб оплатила до 18:00
Так цікаво будуть телефонувати після
Ну я так розумію вони працюють до 18:00Ну мені не дзвонили, я сказав що до 17:00 оплачу, на наступний день вже дзвонили
І як ви з ними вирішили питання ?Ну мені не дзвонили, я сказав що до 17:00 оплачу, на наступний день вже дзвонили
Заплатив , на наступний день , там тіло було разом з відсотками 2000 грн.І як ви з ними вирішили питання ?
Мені цікаво де беруть номера батьківЗаплатив , на наступний день , там тіло було разом з відсотками 2000 грн.
І як так розумію авіра і cly це одна компанія ?Заплатив , на наступний день , там тіло було разом з відсотками 2000 грн.