Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Мікро кеш. Відгуки клієнтів, боржників, співробітників. Як поводять себе?
Родным не звонят, только автомат, тело 1500, просрочка с мая месяца, сегодня пришло смс что оплатите тело и кредит закрыт. Буду закрывать, так как не доставали.
Родным не звонят, только автомат, тело 1500, просрочка с мая месяца, сегодня пришло смс что оплатите тело и кредит закрыт. Буду закрывать, так как не доставали.
Микрокеш прислал письмо, с угрозами суда и статьей 190. Очень нужная вещь, ребенок на обратной стороне рисует-слали бы побольше ? А так они самые тихие, я даже о них и забыл, пока письмо не пришло.
Микрокеш прислал письмо, с угрозами суда и статьей 190. Очень нужная вещь, ребенок на обратной стороне рисует-слали бы побольше ? А так они самые тихие, я даже о них и забыл, пока письмо не пришло.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.