VADYM14
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5409
- Реакції
- 13323
- Бали
- 6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не розумію, до чого ці притензії і взагалі яка різниця на якій мові я пишу. Якщо мені відповідають на українській, я також пишу на українській. Якщо на російській, то відповідно. Це проста форма ввічливості.
Я не проти провірок від admin форума, що я не з мфо і всяких колекторських контор.
Я написав своє питання на почтаку, потім зв’язалася розмова і розказав в загальному за свою ситуацію, я нікого не агітую віддавати чи не віддавати кредити, це не моє діло, це рішення кожного особисто.
Чому стільки негативу на форумі, де люди звертаються за допомогою/порадою/питанням?
1. В каком именно слове, из моего комментария - негатив?Я не розумію, до чого ці притензії і взагалі яка різниця на якій мові я пишу. Якщо мені відповідають на українській, я також пишу на українській. Якщо на російській, то відповідно. Це проста форма ввічливості.
Я не проти провірок від admin форума, що я не з мфо і всяких колекторських контор.
Я написав своє питання на почтаку, потім зв’язалася розмова і розказав в загальному за свою ситуацію, я нікого не агітую віддавати чи не віддавати кредити, це не моє діло, це рішення кожного особисто.
Чому стільки негативу на форумі, де люди звертаються за допомогою/порадою/питанням?
2. Мне, аж два раза поx., кто ты и откуда.
3. Я не команда форума, чтобы проводить проверку.
4. Раз пошла такая пьянка,...
За 18К - закрыл 8 мфо, 7К - е-гроши, у сарая - 365, чуть ли не "зеркальный счётчик". В пяти мфо, должен по сто гривен? Эти выводы, от того, что задолженность, два года.