МФО за кордоном. Можуть подати до суду?

• Автор теми Автор теми BoomerUP
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну тогда спокойно закроете, но со временем. Будут предлагать закрыть за тело рано или поздно.
Единственное КредитКаса может в суд подать. Но если вы за границей как бы вам должно быть пофиг...
Та не дуже пофіг, враховуючи що можуть об'єднати бази і справку про несудимість питають і тут.

Доречі, а гарантійні листи я можу на родича/друга попросити відправляти? Як з цим бути, якщо я не в країні?

Та не дуже пофіг, враховуючи що можуть об'єднати бази і справку про несудимість питають і тут
Справка о несудимости она не о долгах) Она о преступлениях насколько знаю, а это гражданский суд просто.
А базы, ну такое. Может быть такое, но не скоро. Сейчас о таком парится глупо.
Та не дуже пофіг, враховуючи що можуть об'єднати бази і справку про несудимість питають і тут.

Доречі, а гарантійні листи я можу на родича/друга попросити відправляти? Як з цим бути, якщо я не в країні?
Гарантийку и на электронную почту можно получить, так она почти всегда и отправляется, либо мессенджеры.

Написав в мілоан/тенго, синхронно прислали на мейл пропозиції тіло+50% від відсотків. Ігнор, чи відповісти, мовляв, не влаштовує?

Написав в мілоан/тенго, синхронно прислали на мейл пропозиції тіло+50% від відсотків. Ігнор, чи відповісти, мовляв, не влаштовує?
Нічого не відповідайте, чекайте вигідних для вас умов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі