МФО.як з ними боротися?і до чого вони можуть докотиться?які можуть бути наслідки?

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Маю близько 25 мікропозик.що робити? видзвонюють мені різні номери щодня.вже дістали
Я поставила на телефон блокиратор звонков, живу отлично. Никто не приходит, ничего не описывает, каждый день дают мне время оплаты до конца дня. Мол завтра будет ой ой ой, а вот погасишь сегодня, все будет ок. Я снежинка...
Если просрочки только пошли нужно почитать темы по первым конторам в просрочке. по самым злосным и пойти почитать раздел Законодательство. Что бы потом не пугатся цифирей статей в их смс.
Доброго ранку)Якщо не платити зовсім?Чи прийдеться все-таки?
дело Ваше, можете не платить. Срок давности по таким кредитам 3 года.

Я поставила на телефон блокиратор звонков, живу отлично. Никто не приходит, ничего не описывает, каждый день дают мне время оплаты до конца дня. Мол завтра будет ой ой ой, а вот погасишь сегодня, все будет ок. Я снежинка...
Если просрочки только пошли нужно почитать темы по первым конторам в просрочке. по самым злосным и пойти почитать раздел Законодательство. Что бы потом не пугатся цифирей статей в их смс.

дело Ваше, можете не платить. Срок давности по таким кредитам 3 года.
Дякую за інформацію)

Я одно не могу понять во всем мире карантин .Люди сидят без работы .А МФО звонит,пишут .Это ,что то изменится .А они проценты на щитуют .Нам писульки с законами присылают ,а сами отмороженные .... Лучши с людьми по хорошему ,о ни этим поднимают свою самооценку. Их на верное в школе чмарили?

Вкладення

• Screenshot_20200406-101808.webp
    Screenshot_20200406-101808.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 35
Я одно не могу понять во всем мире карантин .Люди сидят без работы .А МФО звонит,пишут .Это ,что то изменится .А они проценты на щитуют .Нам писульки с законами присылают ,а сами отмороженные .... Лучши с людьми по хорошему ,о ни этим поднимают свою самооценку. Их на верное в школе чмарили?
И недолюбили и недообнимали. Калека моральные. Мне более интересно понять логику. Вот они угрожают, типа позорят тебя, уже все все знают и ты такой ой, наверное надо этим козлам денег заплатить? :dash1:

И недолюбили и недообнимали. Калека моральные. Мне более интересно понять логику. Вот они угрожают, типа позорят тебя, уже все все знают и ты такой ой, наверное надо этим козлам денег заплатить? :dash1:
[/QUO Это типичные мошенники. Они ищут слабые стороны и идут против ЗАКОНА....

Ну неужели кто-то ведется?Столько гадостей делают, а ты им еще деньги платить будешь.. За моральный ущерб в правовой стране они бы тебе платили.

А
[/QUOTE И
Ну неужели кто-то ведется?Столько гадостей делают, а ты им еще деньги платить будешь.. За моральный ущерб в правовой стране они бы тебе платили.
Согласна .Так можно это всё сделать .

Де ж ви всі пропали?мені без вашої підтримки знову стрьомно стає

Писала кешбері щоб вислали мені оригінали документів,а в тої особи пластинка заїла,скидає ссилку на електронні документи і все.і хоть би що їй.
Мне е гроши ответили, что им ещё и заверенные копии паспорта подавай.

Де ж ви всі пропали?мені без вашої підтримки знову стрьомно стає
та все буде добре для кожного з нас ?
Мне е гроши ответили, что им ещё и заверенные копии паспорта подавай.
берега путают...

Походу всі мої звернення і скарги пішли в національну поліцію україни.чи це щось дасть,незнаю
Ось

Вкладення

• Screenshot_20200406-130749.webp
    Screenshot_20200406-130749.webp
    40.4 Кб · Перегляди: 32
Насчёт самооценки чмфошников этому есть объяснение почитайте про Стэ́нфордский тюре́мный экспериме́нт

Писала кешбері щоб вислали мені оригінали документів,а в тої особи пластинка заїла,скидає ссилку на електронні документи і все.і хоть би що їй.
Ну так зайдите в раздел с документами, письмами в МФО и напишите им официальное письмо. только Рекомендование с описанием вложения и уведомлением о вручении. При судебном разбирательстве такой корешок о вручении можно предоставлять как доказательство. Тогда они возможно вышлют Вам документы. Здесь на форуме много образцов. Мне лично нравится вымога с запросом доказательства, что именно вы воспользовались цифровым идентификатором. На все последующие запросы от них я бы так и отвечала. Я вам направила письмо. вы его получили?

Ну так зайдите в раздел с документами, письмами в МФО и напишите им официальное письмо. только Рекомендование с описанием вложения и уведомлением о вручении. При судебном разбирательстве такой корешок о вручении можно предоставлять как доказательство. Тогда они возможно вышлют Вам документы. Здесь на форуме много образцов. Мне лично нравится вымога с запросом доказательства, что именно вы воспользовались цифровым идентификатором. На все последующие запросы от них я бы так и отвечала. Я вам направила письмо. вы его получили?
Поки що нічого не приходило
Кредіт7 хоче зі мною договоритися про рекрутизацію)
Дивіться яке то мудре
Яке воно мудре
І що він хоче добитися?)

Вкладення

• Screenshot_20200406-140350.webp
    Screenshot_20200406-140350.webp
    68 Кб · Перегляди: 31
  • Screenshot_20200406-140858.webp
    Screenshot_20200406-140858.webp
    72.7 Кб · Перегляди: 29
  • Screenshot_20200406-142026.webp
    Screenshot_20200406-142026.webp
    71.1 Кб · Перегляди: 28
  • Screenshot_20200406-143354.webp
    Screenshot_20200406-143354.webp
    65.7 Кб · Перегляди: 26
Останнє редагування:
Дивіться яке то мудре
Яке воно мудре
І що він хоче добитися?)
Они все такие. потому я ни с кем не общаюсь. реструктуризация совсем не выгодное дело

Тала 1110, поміняти сімку то не вихід,вони ж і можуть іншу вичислити.
Головне цю сімку не робити фінансовим номером в банках . Бо дуже швидко знайдуть. Там ще які Шерлоки живуть
Дивіться яке то мудре
Яке воно мудре
І що він хоче добитися?)
Ці розмови пуста трата часу, одне й те ж саме. Просто не спілкуйтеся з ними. Бо мені так один витягнув з вайбер мої контакти та почав їм телефонувати і казати , що я їх контактними особами вписала при оформленні кредиту. Дуже людей замучанн. Тому видаляйте контакти з вайбер та не вносьте в вайбер нові контакти. Можна і так а можна видалити вайбер .

Останнє редагування:
Як це зрозуміти?може хтось з вас пояснить що це означає?головне з ним переписувалася,а тепер типу пішли на уступки чи як?
Головне цю сімку не робити фінансовим номером в банках . Бо дуже швидко знайдуть. Там ще які Шерлоки живуть

Ці розмови пуста трата часу, одне й те ж саме. Просто не спілкуйтеся з ними. Бо мені так один витягнув з вайбер мої контакти та почав їм телефонувати і казати , що я їх контактними особами вписала при оформленні кредиту. Дуже людей замучанн. Тому видаляйте контакти з вайбер та не вносьте в вайбер нові контакти. Можна і так а можна видалити вайбер .
Та я зразу блокую такі номера але цікаво було його трохи подоставати)
Прикиньте я написала на урядовий сайт листа звернення президентові щодо мфо, писало що відправлено на офіс президента,а тепер зайшла і пише що перенаправлення в національну поліцію україни.так що я думаю безполезно йому щось писати
Дивіться яке ще одне мудре
Блін народ,де ж ви всі пропали?
Народ де ви всі пропали?
Як мені бути?передали справу в колекторську компанію

Вкладення

• Screenshot_20200406-152156.webp
    Screenshot_20200406-152156.webp
    91.5 Кб · Перегляди: 26
  • Screenshot_20200407-163310.webp
    Screenshot_20200407-163310.webp
    68.1 Кб · Перегляди: 28
Останнє редагування: