МФО.як з ними боротися?і до чого вони можуть докотиться?які можуть бути наслідки?

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Vfrcbv66, дякую)
Зайдите в мой профиль почитайте мои пости - с десяток раз описивал принципи общения с ними, там же найдете десятки примеров моих разговоров ( викладивал самие прикольние)
Ви весела людина)
Ось одна моя скарга на них пішла до національної міліції України
Блін,вони вже мені листи вислали(

Вкладення

• Screenshot_20200403-210733.webp
    Screenshot_20200403-210733.webp
    38.7 Кб · Перегляди: 74
Останнє редагування:
Vfrcbv66, дякую)

Ви весела людина)
Ось одна моя скарга на них пішла до національної міліції України
Блін,вони вже мені листи вислали(
Будьте дуже уважні. Ні с якому формулюванні не визнавайте наявність договору. Багато випадків коли ці халапаі після листів від боржників подають до суду. Оскільки там звучить фраза "був заключений договір" . тому забудьте цю фразу - нехай вони доведуть існування договору, а там побачимо як його визнати незаконним. А в випадку якщо ви напишете що договір був - у ніх явний козир в довнденні його існування

Будьте дуже уважні. Ні с якому формулюванні не визнавайте наявність договору. Багато випадків коли ці халапаі після листів від боржників подають до суду. Оскільки там звучить фраза "був заключений договір" . тому забудьте цю фразу - нехай вони доведуть існування договору, а там побачимо як його визнати незаконним. А в випадку якщо ви напишете що договір був - у ніх явний козир в довнденні його існування
Та я тепер так з ними і спілкуюся,кажу нехай присилають договір на електронну пошту або на мій домашній адрес.а на рахунок листів лише прочитала і все,хоча мама моя каже щоб я з ними договорилася,щоб платити щомісяця по 500грн

Я побачила що в гетконтакт хтось написав для якоїсь шараги тег який мені одразу ж висвітився коли вони мені телефонували : "Підписуйте електронну петицію щоб закрити тих тварюк" . Як на мене, писати саме такі теги є гарною ідеєю. Я також тепер коли мені дзвонять з тих кантор заходжу в гетконтакт і додаю схожі теги.

Та я тепер так з ними і спілкуюся,кажу нехай присилають договір на електронну пошту або на мій домашній адрес.а на рахунок листів лише прочитала і все,хоча мама моя каже щоб я з ними договорилася,щоб платити щомісяця по 500грн
Давайте зі мною домовитесь - я вам не звоню а ви мені 500 грн щомісяця. А якщо не домовимся знайде телефон прабабки і все ій розповім. О позору буде.....
Я побачила що в гетконтакт хтось написав для якоїсь шараги тег який мені одразу ж висвітився коли вони мені телефонували : "Підписуйте електронну петицію щоб закрити тих тварюк" . Як на мене, писати саме такі теги є гарною ідеєю. Я також тепер коли мені дзвонять з тих кантор заходжу в гетконтакт і додаю схожі теги.
А можна подетальніше. На мій погляд дуже цікава тема.

Я поки що і не хочу платити,а мама моя дуже цим переймається

Я поки що і не хочу платити,а мама моя дуже цим переймається
А чому "поки що" через три місяці будете говорити впевнено "тільки через суд" . А мама- я ж кажу все в голові вона совкового виховання - але час робить неможливе. І мама все зрозуміє і прийме - головне ви не зломайтесь, а важко буде. Зломатися самий поганий варіант розвитку.

А чому "поки що" через три місяці будете говорити впевнено "тільки через суд" . А мама- я ж кажу все в голові вона совкового виховання - але час робить неможливе. І мама все зрозуміє і прийме - головне ви не зломайтесь, а важко буде. Зломатися самий поганий варіант розвитку.
Ви пропонуєте їм взагалі не платити?

Ви пропонуєте їм взагалі не платити?
Я нічого не пропоную. Просто я зрозумів ,що це "благодійна допомога". Але зрозумів вже після того як віддав ім багато коштів. Повернув частину - але тут вони зрозуміли те що я зрозумів і більше не дають. Тепер ділюсь дрсвідом і нікому нічого не пропоную. Хочете, давайте разом розберемо одну з ваших " позик" до деталей і я Вам покажу чомуназиваю це "благодіяльністю"

Я нічого не пропоную. Просто я зрозумів ,що це "благодійна допомога". Але зрозумів вже після того як віддав ім багато коштів. Повернув частину - але тут вони зрозуміли те що я зрозумів і більше не дають. Тепер ділюсь дрсвідом і нікому нічого не пропоную. Хочете, давайте разом розберемо одну з ваших " позик" до деталей і я Вам покажу чомуназиваю це "благодіяльністю"
Давайте

Так вони вже і до мами моєї дійшли,а ще грозяться якщо не оплачу сьогодні до 8 вечора то ще і свекруха буде знати,а мені з нею проблем не треба
Узнает рано или поздно и ваша свекруха, и соседи свекрухи,и соседи соседей свекрухи))) как это не печально?

Вибирайте любого. И давайте в личку. Канешно Вам прийдется видать мне Ваши личние данние, но Фіо меня не интересует. Давайте поетанно: название сарая и дату оформления, банковскую виписку с карти куда зашли деньги за етот день ( можно квитанцию о конеретном зачимлении) ну и копию договора. Дальше прочитав - посмотрю модет еще что нада. Фіо и номер договора можете затереть. і в личку.

У ме
Маю близько 25 мікропозик.що робити? видзвонюють мені різні номери щодня.вже дістали
У меня их 11. Но тело почти 100 т.
Первой прострочке 7 дней. Родных и знакомых предупредила. Почти все отнеслись с юмором. Да, признаться страшно и стыдно. Начались звонки, всех в блок. Правда родная сестра сегодня закотила истерику, мол звонят. Я её успокоила и сказала, что это только начало))) А что я могу сделать? Денег то нет и не предвидется. В петлю не полезу. С работы сейчас ухожу, но только потому что предложили другую и с НЕОФИЦИАЛЬНЫМ зароботком и удалённо, дома. На форуме недавно, но получила КОЛОСАЛЬУЮ ПОДДЕРЖКУ. И слежу за всеми новостями. Бог с нами. И нас много, вы ещё повоюем)))) Держитесь, здесь вам плохого не посоветуют. Жену берегите. И оградите от этого говна, и дальше радуйтесь жизни и малышу.

Дивіться що мені відправив кредіт7 після того як я їм написала про те що хочу письмове підтвердження документів на електронну пошту і домашню адресу.
Дивіться що мені відправив кредіт7 після того як я їм написала про те що хочу письмове підтвердження документів на електронну пошту і домашню адресу.

Ось прикріпила

Вкладення

• Screenshot_20200406-101808.webp
    Screenshot_20200406-101808.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 58
За Вашою справою може бути відкрита кримінальна справа у зв’язку з наданням помилкової інформації та за фактом шахрайських дій.

Вже було здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ України на предмет встановлення наявності складу злочину по ст.190 «Шахрайство», ст.192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», СТ. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Просимо з цього приводу зв’язатися з нами за телефонами:
Прислали сегодня

За Вашою справою може бути відкрита кримінальна справа у зв’язку з наданням помилкової інформації та за фактом шахрайських дій.

Вже було здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ України на предмет встановлення наявності складу злочину по ст.190 «Шахрайство», ст.192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», СТ. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Просимо з цього приводу зв’язатися з нами за телефонами:
Прислали сегодня
Они всякий бред пишут и шлют, не обращайте внимания

Назад
Угорі