Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ребят ,скажите,если МФО может подавать в суд,то если мфо продаст долг коллекторам,могут ли коллекторы подать в суд?Я так понимаю если продали каллам то можнл ваще забить болт?
Ребят ,скажите,если МФО может подавать в суд,то если мфо продаст долг коллекторам,могут ли коллекторы подать в суд?Я так понимаю если продали каллам то можнл ваще забить болт?
Прошу прощения, но уже нет. Я в одной из тем писал уже об этом. мой номер указывали как контактный при оформлении займов. Номера сменил, новый номер не даю более никому.
Прошу прощения, но уже нет. Я в одной из тем писал уже об этом. мой номер указывали как контактный при оформлении займов. Номера сменил, новый номер не даю более никому.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.