МФО ведут себя очень странно

• Автор теми Автор теми cheshire
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
michael87, может быть))) но просрочки то начались с февраля..
Len4ik, ахах
на самом деле, самое обидное что изначально боялась их как не знаю кого
продала мак бук и сменила айфон на более старую модель, лишь бы платить и делать пролонгации
и только потом поняла, какой же д*рой со своими страхами я была
А мы с мужем чуть у частника денег не взяли, хорошо что там немного затянулось это дело,а то бы год работали на долги

15-30 днів «протермінування» перед ~20 МФО, поки що нікого не знайшли, намагаються телефонувати/писати лише мені.

У меня какая-то странная тишина... Один раз позвонил робот из Еврогроши и один раз альфа банк. Даже Приват, после того как втык сделала за звонки ребенку перестал наяривать... А МФО у меня 8 штук. Я в недоумении

и это было бы не так важно, если бы не удаленная работа, в которой хороший ноут просто необходим.. теперь пытаюсь делать все на телефоне и стареньком нэтбуке, который про открытии больше 3-вкладок просто умирает (а для работы минимум нужно 5-6)
Goldy, да, сама удивляюсь этому затишью..
у Вас за такой срок уже большинство наверное передали факторингу)
Так, багато продали, ті ще раз перепродали, тепер важко розібратись де і хто, і яке МФО, бо всюди лише номер договору і фантастичні суми. Але найгірші зараз Фін Х, притому що їм плачу, але не повні платежі, приходили додому, сказали мамі, що я зовсім не плачу ні копійки і заліпили весь підїзд моїм фото. Ні кредитний мій експерт, ні гаряча лінія нічого не знають. Хочу прийти до них на відділення і всіх пофоткати, там сидять дамочки передпенсійного віку, знаю це вони ліплять, теж мені служба безпеки. Готую звернення в Нацком, може поставлять їх на місце?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі