МФО Укрпозика надіслали листа!!!

• Автор теми Автор теми TetanaM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K

TetanaM

Форумчанин
Дописи
31
Реакції
9
Бали
8
TetanaM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала сьогодні лист від МФО Укрпозика про підозру у шахрайстві)))) Це при тому, що займ брався в травні 2019 року і до січня 2020 року вносилися регулярно пролонгації. Чи доречне таке обвинувачення?))))))

Отримала сьогодні лист від МФО Укрпозика про підозру у шахрайстві)))) Це при тому, що займ брався в травні 2019 року і до січня 2020 року вносилися регулярно пролонгації. Чи доречне таке обвинувачення?))))))
Они всем такое шлют, не обращайте внимания.

Доречне

Тіло погасити пропонують чи я вже достатньо пролонгаціями заплатила?)))))))
Вони коли бачат Що платежі закінчились, ОДРАЗУ ПОЧИНАЮТ ПРОПОНУВАТИ ТІЛО ЗАКРИТИ І ВСЕ)
Тіло погасити пропонують чи я вже достатньо пролонгаціями заплатила?)))))))
сор капс)

Мені сьогодні запропонували менше яктіло але я мовчу далі,потім позвоню лесь за рік і скажу що оплатіть самі з тих пролонгацій

В мене теж місяць просрочки учора пропонували тільки тіло ,сьогодні вже акція плати менше ніж брав.

Типичная пугалка.

В мене теж місяць просрочки учора пропонували тільки тіло ,сьогодні вже акція плати менше ніж брав.
Сколько у вас просрочка ? и сколько ви взяли ?На сколько меньше предлагают ?
Мені сьогодні запропонували менше яктіло але я мовчу далі,потім позвоню лесь за рік і скажу що оплатіть самі з тих пролонгацій
Расскажите пожалуйста по подробнее сколько тело и сколько просрочка сколько предлагают

Расскажите пожалуйста по подробнее сколько тело и сколько просрочка сколько предлагают
В мене три місяці,незвонять але пишуть смс одно с угрозов а через час мы вас помиловали и платите меньше чем брали,самое главное необщаться с ними

Тіло 10 000 кредит в дінеро .Просрочка з 17.01.20.Пропонують закрити за 9 000.Але я з лютого 2019 робила прооонгації по 2000 що місяця.Тому не хай йдуть до суду.

Назад
Угорі