Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де Ви таке г*мн0 знаходите?Шановні форумчани,є така компанія , як Традиція, як себе поводять, і хто з ними мав справу, дайте кілька порад .
Уметь искать нада)Де Ви таке г*мн0 знаходите?
Де Ви таке г*мн0 знаходите? Знайшлося ,тепер треба з ними шось робити
просто интересуетесь, или они что-то хотят от вас?Шановні форумчани,є така компанія , як Традиція, як себе поводять, і хто з ними мав справу, дайте кілька порад .
не забувайте вести репортаж с місця подій))Втішає?
Взяла 10000, тепер 25000 за 7 днів прострочки, час 2 дні дали, а далі буде робота з оточенням) Крім них ще маю 10 МФО і якось вже не страшно після продзвонів ,колажів ,погроз і т.д. , все пройшла. Але на форумі про них 0 інформації, не знаю, як діяти.просто интересуетесь, или они что-то хотят от вас?
Lola0608, обов'язково щоденник заведіть ф все детально описуйте?не забувайте вести репортаж с місця подій))
Вже пізно...я бы не лез туда, уполномоченное лицо Сиряченко Анастасия Александровна, она же бывший бенефициар кредитпроминвест
семейный подряд, чтоб их
всё стандартноне знаю, як діяти.
эхВже пізно...
всё стандартно
антиспам на телефон, соц сети закрыть, на провокации не вестись, не нервничать, не платить частично либо больше тела, не платить без гарантийки, без желания
эх
Хороший адвокат тоді мені в поміч, 25000 ,то трохи занадто , майна немає, рахунки закриті , загалом я підготувалася, як могла ,дякуючи форуму?, просто цікаво було ,чи є шанс виграти війну?
Все залежить від Вашого настрою?чи є шанс виграти війну?
Капец.Ще одне МФО.Ну ви по ходу і розкажете нам на що вони "здатні"?Шановні форумчани,є така компанія , як Традиція, як себе поводять, і хто з ними мав справу, дайте кілька порад .
Може спробувати? Так себе хвалять)))Капец.Ще одне МФО.Ну ви по ходу і розкажете нам на що вони "здатні"?
Ненада ? Хай вдавляться своїми грошима)))?Може спробувати? Так себе хвалять)))
Прозорі умови: кредит під 0.01% до 20 000 грн. до 45 днів. Кредитний сервіс Традиція - змінемо Ваше уявлення, переконайтесь!