babayka
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 2
- Бали
- 128
babayka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт))) я дуже рада, що знайшла цей форум і жалію що не бачила його 5 років тому… Майже пʼять років тому була вже повʼязана з МФО, але тоді я мала не погану роботу та мала можливість працювати, платити % та закривати. ( але один залишився і продали настільки я розумію фактору) тіло 5500 і за тіло пропонують закрити, пропозиції наступили не давно і не вдалий момент. Коли знову сталися проблеми і прийшлось залазити в боргову яму. Наданий момент 6МФО «свіжі» просрочки почались не давно. Зрозуміло, що будуть кошмари і так далі… буду якось закривати ( з допомогою ваших розповідей)
Питання до вас, можливо хтось з таким з тикався. Деякі МФО кабінети були до того як я вийшла заміж і на дівочому прізвищі, навіть деякі нові також на дівочому. Хоча вже більше року прізвище інше. Чи можливо якось кредитний договір визнати не дійсним? Друге питання чи можливо з фактором домовитися на меншу суму ніж тіло?
Питання до вас, можливо хтось з таким з тикався. Деякі МФО кабінети були до того як я вийшла заміж і на дівочому прізвищі, навіть деякі нові також на дівочому. Хоча вже більше року прізвище інше. Чи можливо якось кредитний договір визнати не дійсним? Друге питання чи можливо з фактором домовитися на меншу суму ніж тіло?