wernaut
Читач
- Дописи
- 12
- Реакції
- 5
- Бали
- 3
wernaut не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, я теж попав в цю боргову яму, моя історія почалась з того що у 16-17 років почав робити ставкі и все здавалося, я міг з турніру по кс го виграти 300-400% від депозиту, і наче все було добре, були борги та програши але я якось з цього виходив, і ось мені віповнилося 18 років и мені захотілось трохи легких грошей, я взяв мфо и почав робити ставки по більшим суммам и з часом в мене було боргів на 15-20к и я їх закрив, наразі у мене кредитів в 6 мфо на суму 50-55к. Я вирішив прийняти програш, але зараз я находжусь за кордоном у Польщі, я не зможу погасити ці кредити до сроку якого я указав, рідним про це казати якось страшно(мати зі мною у польщі, дідусь, бабуся та інші родичи В Україні) Таке питання чи сильно будуть задовбувати моїх родичів кредитори? Та ще в мене кредит у бит кепитал, они прям будут долбать конкретно? У меня займи в таких конторах
Є гроші 12350
Смартівей 4500
Швидко гроші 3000
Манівео 6000
Бит кепитал 600$
Алекс кредит 2000
Я не розумію для чого я це робив и чому був таким дурним, я не хочу щоб мені батьки закривали мфо, тому що я потім ще раз їх наберуся, хочу закрити сам щоб розумів до чого це доводить і щоб більше не давали ці займи мені, читаючи мою історію ви напевно замітили що я пишу все не по порядку(я просто не можу зібратися с мислями и все це розповісти) друзі, порекомендуйте що робить в данному випадку та як зробити так щоб родичи не сильно страдали від дзвінків
Є гроші 12350
Смартівей 4500
Швидко гроші 3000
Манівео 6000
Бит кепитал 600$
Алекс кредит 2000
Я не розумію для чого я це робив и чому був таким дурним, я не хочу щоб мені батьки закривали мфо, тому що я потім ще раз їх наберуся, хочу закрити сам щоб розумів до чого це доводить і щоб більше не давали ці займи мені, читаючи мою історію ви напевно замітили що я пишу все не по порядку(я просто не можу зібратися с мислями и все це розповісти) друзі, порекомендуйте що робить в данному випадку та як зробити так щоб родичи не сильно страдали від дзвінків